Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leo Messi s-a prezentat la antrenamentele Barcelonei! Imagini de la sosirea argentinianului după ce "telenovela" plecării s-a încheiat

VIDEO | Leo Messi s-a prezentat la antrenamentele Barcelonei! Imagini de la sosirea argentinianului după ce "telenovela" plecării s-a încheiat

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) s-a prezentat, luni, pentru prima dată la antrenamentele Barcelonei după toată nebunia creată în jurul eventualei sale plecări de la echipă. Starul argentinian a ajuns la baza de pregătire şi va urma un program separat faţă de restul colegilor care se antrenează sub comanda lui Ronald Koeman.

"Telenovela" Messi a ajuns la final, vineri, 4 septembrie, când decarul de pe Camp Nou a anunţat că va continua la FC Barcelona pentru cel puţin încă un an, după ce s-a creat o adevărată tevatură în jurul eventualei sale plecări. Leo Messi a efectuat testul PCR de COVID-19 în confortul casei sale, rezultatele au ieşit negative, iar fotbalistul a revenit la antrenamente.

Luni, au apărut pe reţelele sociale imagini cu Leo Messi care s-a prezentat la antrenamentele conduse de Ronald Koeman. Pentru moment, însă, acesta se va pregăti separat, aşa cum a făcut şi Philippe Coutinho atunci când s-a întors de la Bayern Munchen. După câteva zile în care va urma un program separat, Messi se va alătura grupului.

Leo Messi mai are contract cu FC Barcelona până în 2021 şi a dorit să plece de pe Camp Nou în această vară, însă n-a fost lăsat de club. Din ianuarie, însă, Messi poate semna liber de contract cu orice echipă doreşte.

Afla mai multe despre: leo messivideoantrenamentebarcelona 

viewscnt
Articole similare