Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leo Messi, trezit din somn de colegi. Nebunie în cantonamentul Argentinei: grătare, muzică şi cadouri senzaţionale :)

VIDEO | Leo Messi, trezit din somn de colegi. Nebunie în cantonamentul Argentinei: grătare, muzică şi cadouri senzaţionale :)
Comentarii

Cu ocazia zilei de naştere, jucătorii Argentinei i-au pregătit o surpriză specială lui Lionel Messi. Colegii de la naţională au intrat peste el în cameră, l-au trezit din somn şi i-au înmânat cadourile, plus un tort.

Joi, pe 24 iunie, Lionel Messi a împlinit 34 de ani. Aniversarea l-a prins în cantonamentul Argentinei, care joacă în această perioadă la Copa America. Însă legendarul fotbalist a avut parte de suficientă distracţie.

Colegii de vestiar au intrat peste el în cameră, l-au trezit din somn, i-au cântat ”La mulţi ani” şi i-au înmânat cadourile inedite, printre care sticle de vin, o şapcă, deodorante şi cam tot ceea ce au putut găsi prin cantonament.

Messi, trezit din somn de colegii de la naţionala Argentinei. Cadouri inedite şi grătar cu cârnaţi

În această perioadă, Lionel Messi se află alături de naţionala Argentinei la Copa America, în Brazilia. Argentinienii au reuşit deja să se califice în sferturile de finală, chiar dacă mai au un meci cu Bolivia, astfel că au fost liber să petreacă de ziua lui Messi.

Seara, starul Barcelonei şi colegul său de cameră, Aguero, au fost treziţi din somn de colegi, care i-au pregătit lui Messi o petrecere autentică. Jucătorii şi antrenorii Argentinei i-au cântat ”La mulţi ani” şi i-au dăruit vinuri, borcane cu dulceaţă, o şapcă, deodorante, un recipient cu ceea ce pare a fi soluţie de curăţat etc.

Dar jucătorii Argentinei nu s-au oprit aici şi au organizat o petrecere aşa cum se cuvine. Colegii lui Messi au încins grătarele şi le-au împlut cu cârnaţi, carne de pui şi cotlete, spre amuzamentul tuturor. Printre ”bucătari” a fost şi Aguero, foarte bun prieten cu Lionel Messi şi proaspăt transferat la FC Barcelona.

Impresionat de gestul colegilor, Lionel Messi a ţinut să le mulţumească printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare: ”Vă mulţumesc foarte mult pentru că m-aţi făcut să petrec o zi specială, chiar dacă nu sunt alături de familie, de care îmi este foarte dor acum”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare