Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Leonardo Bonucci nu ţine cont de sfaturile lui Ronaldo: „O să beau tot în seara asta!” Show total la conferinţa de presă :)

VIDEO Leonardo Bonucci nu ţine cont de sfaturile lui Ronaldo: „O să beau tot în seara asta!” Show total la conferinţa de presă :)

EURO 2020

Comentarii

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, după cel obţinut în 1968.

Leonardo Bonucci a marcat golul egalizator pentru Italia în cele 90 de minute disputate pe Wembley. 

A fost bucurie mare după meci, iar Bonucci s-a prezentat la conferinţa de presă unde a făcut show!

Fundaşul şi-a deschis o bere şi a mărturisit: „O să beau tot în seara asta! Merit!” :) 

După bere, Bonucci a desfăcut o sticlă de suc, de care Cristiano Ronaldo nici nu a vrut să audă la precedenta conferinţă de presă.

Italia, campioana Europeană

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare.

Pentru englezi a marcat Luke Shaw, în minutul 2. Este cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală de Euro.

Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile).

EXCLUSIV VIDEO Cum au trăit italienii loviturile de departajare. Imagini senzaţionale chiar din centrul Romei: „Oh mamma mia!”

Afla mai multe despre: leonardo bonuccinationala italieieuro 2020 

viewscnt
Articole similare