Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lider surpriză în LaLiga după meciurile de duminică. Barcelona s-a chinuit teribil cu Levante

VIDEO | Lider surpriză în LaLiga după meciurile de duminică. Barcelona s-a chinuit teribil cu Levante

La Liga

Comentarii

În Spania avem un lider surprinzător după meciurile de aseară. Messi a salvat-o pe Barcelona, dar golul zilei a venit de la Sevilla.

Barcelona s-a chinuit teribil acasă cu Levante, dar a câştigat până la urmă meciul. De Frutos a ratat o şansă imensă pe Camp Nou, după un sfert de oră de la startul întâlnirii. Semnalul revenirii la dat Messi, aproape de gol cu un procedeu extrem de rar pentru el. Tot starul argentinian a ratat şi în partea a doua. Şi tot Messi a fost cel care a adus toate punctele Barcelonei, după o pasă excelentă a lui de Jong şi o finalizare de clasă.

Sociedad a revenit pe prima poziţie în La Liga, după remiza cu Eibar. Gazdele au deschis scorul prin golul spectaculos marcat de Barrenetxea.

Sergio Enrich a avut noroc şi a restabilit egalitatea. Sociedad putea obţine victoria pe final de meci, dar golul lui Zubeldia a fost anulat cu ajutorul arbitrajului video.



Villarreal a condus cu 1-0 pe terenul lui Betis după reuşita din startul partidei a lui Pau Torres. Gazdele au revenit în partea secundă, după reuşita de senzaţie a lui Garcia. A fost primul egal pentru Betis în acest campionat, îm timp ce Villareal e pe patru în La Liga, la patru puncte de lider.

Granada a pus capăt unui şir de cinci meciuri fără victorie în La Liga. Andaluzii s-au impus cu 1-0 pe terenul nou promovatei Elche. Columbianul Suarez Charris a făcut diferenţa cu al treilea gol stagional.

Afla mai multe despre: laligarezumatevideo 

viewscnt
Articole similare