Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liga 1 este ca un butoi cu pulbere: "O să apară certuri, bătăi între jucători". Situaţie fără precedent

VIDEO | Liga 1 este ca un butoi cu pulbere: "O să apară certuri, bătăi între jucători". Situaţie fără precedent

Superliga

Comentarii

Jucătorii echipelor din Liga I şi-au exprimat nemulţumirea în urma deciziei autorităţilor de a-i ţine pe fotbalişti în cantonament centralizat şi după data de 1 iunie, iar Liga 1 este ca un butoi cu pulbere în momentul de faţă, conform spuselor lui Ilie Poenaru.

Ilie Poenaru, antrenorul de la Academica Clinceni, a fost foarte vehement la adresa măsurilor anunţate recent: "Nu e uman, am stat 2 luni izolaţi, cu familiile, ne-am protejat, am stat 2 săptămâni în această carantină. Suntem testaţi a treia oară. testele negative, eu nu mai înţeleg ce se vrea. Nu ai cum să faci fotbal de performanţă stând 2 luni în cantonament.

Vor apărea probleme foarte mari 200%, noi nu vom juca fotbal, vom avea accidentări şi probleme. Avem nevoie să stăm cu familiile, fiecare au problemele lor personale, copii mici, nu poţi să-i ţii izolaţi. Deja există o stare de nervozitate în cadrul echipei, jucătorii sunt cu nervii întinşi la maxim, o să apară şi alte lucruri.  O să apară certuri, bătăi între jucători, asta se va întâmpla să stai două luni cu anumite restriciţii, cred că doar noi din sport suntem aparte de tot ce se întâmplă în ţara asta", a declarat Poenaru. 

Antrenorul de la Cliceni a mai spus că el şi jucătorii sunt pregătiţi să iasă din cantonament şi sunt în punctul în care nu vor să respecte măsurile, pentru că fiecare jucător sau membru al staff-ului are probleme, mai mari sau mai mici, de rezolvat.

Afla mai multe despre: liga 1ilie poenaruacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare