Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liga 1 se mută în Maldive. Jucătorii au fugit de frigul din România

VIDEO | Liga 1 se mută în Maldive. Jucătorii au fugit de frigul din România
Comentarii

Cel mai bun fotbalist român din Liga 1 în 2018, Alexandru Mitriţă, de-abia a aşteptat finalul partidei cu Gaz Metan Mediaş. Intrat oficial în vacanţă, fotbalistul oltean s-a apucat de făcut bagaje.

În această iarnă va avea parte de o experienţă exotică. Nu singur, ci alături de alţi olteni. ”Sărbătorile de iarnă unde le petreci? Le voi petrece la căldură. Nu îmi place frigul şi vreau să plec la căldură. Voi pleca în Maldive şi Dubai.  În Maldive cu Gardoş, nevasta lui şi copilul iar în Dubai mă voi întâlni cu fratele meu Băluţă şi cu Manea de la CFR"

Florin Gardoş a devenit tată de băiat în aprilie şi se laudă că este cel mai bun la schimbat scutece: ”În plan personal, cea mai mare reuşită a vieţii este un copil. Şi chiar dacă toată lumea îţi spune că e cel mai frumos lucru, e greu să îţi dai seama. Dar într-adevăr e un sentiment incredibil. Nu am avut ce să fac, am învăţat să schimb scutece pentru că eram doar eu şi soţia mea aici şi nu ne ajuta nimeni. Aşa că a trebuit să fac şi treaba asta.”

Afla mai multe despre: alexandru mitriţă. florin gardoşvacanţăuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare