Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liga Campionilor face totul posibil. Panduru la Paris Saint Germain. ”Cu mine manager, atacăm Champions League şi probabil că îl vom şi câştiga”

VIDEO | Liga Campionilor face totul posibil. Panduru la Paris Saint Germain. ”Cu mine manager, atacăm Champions League şi probabil că îl vom şi câştiga”

EURO

Comentarii

Basarab Panduru a îmbrăcat temporar haina managerului general de la Paris Saint Germain, formaţie care-şi propune să câştige Uefa Champions League în viitorul apropiat. Acestea sunt cele 3 transferuri de senzaţie prin care expertul Telekom Sport crede că o poate face pe PSG marea favorită la UCL

Kevin de Bruyne şi Paul Pogba ar fi primele transferuri pe care le-ar face expertul Telekom Sport la Paris Saint Germain. Pandi ar poziţiona cele două staruri de la Manchester City şi Manchester United, lângă Marco Veratti, pentru un trio de vis.

Şi pentru postul de portar, Basarab Panduru a ”transferat” un super star, pe slovenul Jan Oblak, poate cel mai bun portar din Europa la această oră.

Portarul celor de la Atletico Madrid, Jan Oblak, pare opţiunea perfectă în viziunea lui Pandi: ”Dacă se duceau în seara asta la Manchester cu echipa asta, aveau alte şanse. Am renunţat la Areola, Di Maria şi Draxler. Trebuie să aduc fotbalişti de mare clasă la mijloc, pentru a face din PSG o candidată la Champions League. Am vrut să iau şi un portar bun. Toată lumea îl vrea, dar Simeone mi l-a împins puţin de la spate şi mi-a zis, ia-l!” a explicat Basarab Panduru. 

Afla mai multe despre: euro center 

viewscnt
Articole similare