Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Liga Campionilor la handbal: Barcelona a făcut spectacol, în direct la Telekom Sport! Nantes s-a impus în deplasare la Kiel

VIDEO Liga Campionilor la handbal: Barcelona a făcut spectacol, în direct la Telekom Sport! Nantes s-a impus în deplasare la Kiel

Handbal

Comentarii

Barcelona a făcut spectacol în partida cu Celje, formaţie pe care a zdrobit-o în Liga Campionilor. Gruparea catalană are maxim de puncte după primele două etape. Prestaţie remarcabilă a slovenului Blaz. Toate rezumatele se văd aici.

Veszprem şi-a respectat statutul de favorită în meciul cu Zagreb, pe care l-a câştigat la o diferenţă de 12 de goluri. Maghiarii au obţinut a doua victorie din două partide jucate în grupă. Cea mai încinsă fază a meciului a avut loc în startul reprizei secunde, când Nenadic, golgheterul întâlnirii, cu şapte reuşite, a fost lovit violent de un adversar.

Kiel a sărbătorit cu fanii titlul câştigat la masa verde în sezonul trecut, însă la finalul meciului cu Nantes nu a mai avut motive de bucurie. Francezii s-au impus surprinzător şi la o diferenţă mare, opt goluri, în Germania. Spaniolul Rivera a fost omul meciului pentru canari, cu nouă reuşite.

Barcelona a făcut spectacol şi scor cu Celje, campioana Sloveniei. S-a impus cu 42-28 şi are maximum de puncte după două etape. Golgheterul catalanilor a fost un jucător sloven, Blaz Ianţ, cu şapte reuşite.

Afla mai multe despre: barcelona handbal 

viewscnt
Articole similare