Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liga I revine la Telekom Sport! Toate detaliile despre primele două partide din acest an

VIDEO | Liga I revine la Telekom Sport! Toate detaliile despre primele două partide din acest an

Fotbal intern

Comentarii

Vineri se reia Liga I cu două meciuri care au mize diferite. Sepsi începe lupta pentru supravieţuire la Ploieşti, în faţa Timişoarei, în timp ce bătălia pentru ultimele locuri de play-off programează şi derby-ul ultimelor două campioane.

Viitorul a pregătit în Antalya o nouă calificare în play-off. A jucat opt amicale, câte două pe zi, cu o excepţie. Au fost trei victorii şi patru remize. Singurul eşec, cu Galatasaray, a consemnat revenirea lui Ianis Hagi. Pe lângă juniorul repatriat de la Fiorentina, Viitorul s-a mai întărit cu alţi şase jucători, trei fiind promovaţi de la Academie. La capitolul pierderi, Hagi s-a despărţit de Rîmniceanu, Ţucudean şi Eric.

Şi adversara din primul meci oficial al anului, Astra, şi-a pierdut vedeta: Alex Ioniţă a plecat la CFR Cluj, de unde giurgiuvenii l-au adus pe Urko Vera. Sub comanda lui Iordănescu au mai ajuns şi Florentin Matei şi Laurenţiu Buş. Astra s-a cantonat în Cipru, a jucat patru amicale, unul a fost întrerupt de ploaie când giurgiuvenii conduceau cu 5-0.

Primul meci al zilei de vineri le aduce faţă în faţă pe Sepsi şi Poli Timişoara. Nou promovata este campioana transferurilor în această iarnă, cu 11 jucători noi. Echipa lui Neagoe va juca la Ploieşti ultimele două meciuri de pe teren propriu din sezonul regular.

În schimb, adversara covăsnenilor a preferat să se pregătească în ţară. Învinsă doar de Hermannstadt în amicale, Poli nu a transferat cantitate: Ionuţ Popa l-a readus pe Alexandru Popovici după experienţa avută în Azerbaijan şi l-a transferat pe fostul jucător al lui Ethnikos, Andrei Enescu. 

Afla mai multe despre: sepsitimisoarafc viitorulastragiurgiuliga 1ploiesti 

viewscnt
Articole similare