Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Linişte, vorbeşte antrenorul momentului: "Numai în visele mele cele mai frumoase se putea întâmpla asta". Momentul care i-a tăiat respiraţia lui Dan Petrescu

VIDEO | Linişte, vorbeşte antrenorul momentului: "Numai în visele mele cele mai frumoase se putea întâmpla asta". Momentul care i-a tăiat respiraţia lui Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, şi-a felicitat jucătorii pentru atitudinea avută în meciul cu Rennes, câştigat de campioana Ligii 1, scor 1-0, dar a atras atenţia că elevii săi nu trebuie să-şi piardă concentrarea înaintea meciului cu Dinamo.

"Aţi văzut spiritul acestor băieţi, spirit extraordinar, ei mereu aşa au fost. E clar că toată lumea voia să atacăm, să pasăm, să jucăm, dar depinde şi cu cine joci. Cu Clinceniul am atacat, am dat 3 goluri, puteam să dăm vreo 10, astăzi am încercat, dar n-am putut, adversar extraordinar, care în ultimele 3 luni a bătut de două ori PSG. Ştiam valoarea lor, ca să-i baţi de două ori cu 1-0 cred că numai în visele mele cele mai frumoase se putea întâmpla acest lucru. Eram foarte mulţumit şi cu o victorie din două meciuri, dar să câştigi de două ori cu 1-0 e clar, şi cu puţin noroc, că fără noroc n-ai cum să câştigi împotriva echipelor mai bune.

Spiritul, munca, organizarea şi fazele fixe ne-au făcut să avem acum 9 puncte şi să sperăm că ne ca şi calificăm. Toată lumea e entuziasmă, dar eu nu sunt, pentru că până nu văd matematica, n-am cum să mă bucur prea mult.

Toată lumea ştie că eu unde am antrenat, echipele mele au fost organizate, s-au bătut foarte bine şi au bătut foarte bine fazele fixe şi ăsta e spiritul care trebuie să fie. Cine nu aleargă, nu joacă, dar eu aş da meritul total jucătorilor la acest meci astăzi.

Am spus că (n.r. - Arlauskis) a fost trei ani, cât am lucrat eu cu el, în care am luat 3 campionate şi la CFR şi la Urziceni, parcă ăsta a fost cel mai bun meci al lui. Nu ştiu dacă la meciul cu Sevilla a apărat aşa de bine.

Parcă Arlauskis nu a avut aşa multe intervenţii ca astăzi.

Mi-a stat inima şi la final, nu ştiu ce era pe acolo şi când a luat Rondon roşu, pentru că pentru noi e o pierdere foarte mare următoarele două meciuri Rondon. Pentru că pe lista UEFA nu-i avem decăt pe Traore şi pe Omrani şi sperăm să nu-i pierdem pe niciunul dintre ei. Două meciuri importante şi ne trebuie neapărat un punct.

Dacă ne bate Dinamo duminică, victoria asta e zero pentru mine. Trebuie să mergem să scoatem un rezultat pozitiv la Dinamo şi n-avem timp, mai sunt doar două zile, n-avem timp de nimic", a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj a învins Rennes cu acelaşi scor ca în Franţa, 1-0

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Rennes, într-un meci din etapa a patra a grupei E a Ligii Europa. Clujenii au marcat în minutul 87, prin Mario Rondon, care a fost apoi eliminat. Francezii nu mai au nicio şansă de calificare în faza următoare a competiţiei. În celălalt meci din grupă, Lazio a pierdut cu Celtic, scor 1-2

CFR Cluj şi Rennes au fost adversare şi în etapa trecută a fazei grupelor, când clujenii s-au impus în Franţa cu scorul de 1-0. Atunci, Rennes a încheiat jocul în nouă fotbalişti, iar CFR Cluj în zece.

La Cluj-Napoca, cele două formaţii au început meciul în următoarele formule:

  • CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Burcă, Boli, Camora – Culio, Bordeianu – Deac, Djokovic, Omrani – L. Traore. Antrenor: Dan Petrescu
  • Rennes: Salin – H. Traore, Da Silva, Gnagnon, Maouassa – Del Castillo, Bourigeaud, Grenier, Raphinha – Hunou, Niang. Antrenor: Julien Stephan

Meciul este arbitrat de o brigadă din Portugalia, formată din Tiago Martins (central), Luis Campos, Pedro Almeida (asistenţi) şi Hugo Miguel (rezervă).

În acest moment, clasamentul grupei este următorul: 1. Celtic – 8 puncte, 2. CFR Cluj – 7 puncte, 3. Lazio – 4 puncte, 4. Rennes – 2 puncte.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare