Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lionel Messi s-a întors la Barcelona! Când ar putea semna starul argentinian noul contract

VIDEO | Lionel Messi s-a întors la Barcelona! Când ar putea semna starul argentinian noul contract

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a revenit la Barcelona, alături de familia lui. Starul argentinian a fost în vacanţă, înainte de a-şi decide viitorul.

Messi a fost alături de părinţii, fraţii, soţia şi copiii săi în Caraibe, iar acum va mai petrece o scurtă vacanţă în Europa, după care la finalul săptămânii, se va alătura Barcelonei, pentru a semna un contract valabil pe 5 sezoane, potrivit celor de la Sport

Lionel Messi nu se va antrena cu Barcelona, până când nu îşi va pune semnătura pe noul acord, iar lucrul aceasta ar uma să se petreacă pe 3 sau 4 august, potrivit sursei menţionate. 

Potrivit noului contract, Lionel Messi va rămâne la Barcelona până la 39 de ani. Chiar dacă nu mai este un fotbalist tânăr, noua sa înţelegere are o clauză de reziliere în valoare de 350 de milioane de euro. 

Messi, legenda clubului catalan

Messi s-a aflat sub contract cu Barca de 7.478 de zile, de la semnarea primului său acord cu gruparea de pe Camp Nou, în data 8 ianuarie 2001, pe un şerveţel de hârtie. El şi-a făcut debutul oficial în prima echipă a catalanilor în 2004, iar de atunci a disputat 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile.

Lionel Messi, câştigător a 6 Balone de Aur, care a împlinit recent 34 de ani, a câştigat Copa America cu Argentina şi a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Afla mai multe despre: messi-barcelona -la liga 

viewscnt
Articole similare