Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liverpool a câştigat şi returul cu Manchester City şi s-a calificat în semifinale. Salah şi Firmino au marcat pentru "cormorani"

VIDEO | Liverpool a câştigat şi returul cu Manchester City şi s-a calificat în semifinale. Salah şi Firmino au marcat pentru "cormorani"
Comentarii

Manchester City - Liverpool porneşte de la 0-3. În tur, pe Anfield, trupa lui Klopp a făcut un meci perfect şi a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. ”Cetăţenii” au nevoie de o seară magică pentru a reuşi ”remontada” la care Guardiola încă mai visează.

Obligat să refacă handicapul de trei goluri, liderul din Premier League a început perfect. Gabriel Jesus a deschis scorul în minutul 2. Reuşita a fost contestată de "cormorani". Înainte ca mingea să ajungă la brazilian, Sterling l-a bruscat pe Van Dijk, dar faultul n-a fost sancţionat de Lahoz.
 
La pauză putea fi 2-0 pentru gazde. Mai întâi, Karius a fost protejat de bară la execuţia lui Bernanrdo Silva. Sane a trimis apoi mingea în poartă, dar atacantul lui City a fost semnalizat eronat în offside. Neamţul era afară din joc, dar pasa a venit de la un adversar.
 
Decizia l-a înnebunit pe Guardiola, care a fost eliminat la pauză din cauza protestelor. Fara manager pe bancă, "cetăţenii" au ratat startul în actul secund. Salah a restabilit egalitatea după un contraatac de manual al "cormoranilor". Golul a turnat plumb în picioarele gazdelor. Cel mai a afectat a fost Otamendi, care i-a făcut un cadou lui Firmino. Atacantul lui Klopp nu a iertat şi a stabilit scorul final: Manchester City - Liverpool 1-2.
 
REZUMAT VIDEO | Manchester City - Liverpool 1-2
Au marcat: Gabriel Jesus '2 / Salah '56, Firmino '77
 
 
Echipele de start: 
Manchester City: Ederson - Walker, Otamendi, Laporte - Silva, Fernandinho, De Bruyne, Silva - Sterling, Jesus, Sane
 
Liverpool: Karius - Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum, Milner - Salah, Firmino, Mane
 
Min. 77 - GOOOOOOOOOOOL Firmino profită de greşeala uriaşă a lui Otamendi şi marchează pentru 2-1

 
Min. 56 - GOOOOOOOOOOOL Salah marchează, iar acum City are nevoie de patru goluri pentru a se califica în semifinale

 
Min. 42 - Golul marcat de Sane este anulat pentru offside
 
 
Min. 2 - Gabriel Jesus deschide scorul din pasa lui Sterling

LIVE VIDEO | MANCHESTER CITY - LIVERPOOL

Guardiola pregăteşte ofensiva totală în returul cu Liverpool. După ce a fost învins la scor de neprezentare în prima manşă, Pep are nevoie de o minune pe Etihad. Presa din Anglia anunţă că Manchester City va ataca din prima secundă cu absolut toate liniile, într-o încercare disperată de a întoarce soarta calificării.

Liverpool l-a recuperat pe Salah, ieşit accidentat în tur, dar încă nu se ştie dacă fotbalistul va fi trimis din primul minut pe teren. Klopp are bătăi de cap şi în zona defensivă, acolo unde Gomez şi Matip nu vor putea evolua. Lallana, Can şi Henderson (suspendat) continuă lista indisponibililor de la Liverpool. De cealaltă parte, City nu contează pe Mendy şi Stones, nerefăcuţi.

ECHIPE PROBABILE:

MANCHESTER CITY: Ederson - Walker, Kompany, Otamendi, Delph - David Silva, Fernandindho, De Bruyne - Sane, Aguero, Sterling

LIVERPOOL: Karius - Arnold, Lovren, Dijk, Robertson - Chamberlain, Wijnaldum, Milner - Salah (incert), Firmino, Mane

Afla mai multe despre: manchester cityliverpoolliga campionilor,  

viewscnt
Articole similare