Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Liverpool a rămas şi fără portarul Adrian. Un suporter l-a accidentat, la Supercupa Europei

VIDEO | Liverpool a rămas şi fără portarul Adrian. Un suporter l-a accidentat, la Supercupa Europei

Liverpool

Probleme pentru antrenorul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, înainte de partida cu Southampton, de sâmbătă, ora 17. Eroul de la Istanbul, din Supercupa Europei, portarul Adrian, s-a accidentat şi va lipsi o săptămână.

La o săptămână după ce rămas fără portarul titular, brazilianul Alisson, ieşit accidentat din partida cu Norwich, Liverpool a rămas şi fără cel adus să-l înlocuiască, spaniolul Adrian. Acesta a avut parte de o accidentare de-a dreptul stupidă. În timp ce se bucura alături de colegi pentru cucerirea Supercupei Europei, un fan a pătruns pe teren şi, din greşeală, i-a aplicat acestuia o alunecare ca la carte, direct pe gleznă, care l-a scos din circuit pe Adrian pentru cel puţin o săptămână.

În condiţiile de faţă, lui Jurgen Klopp nu-i rămâne decât ca, în partida de sâmbătă, să îl titularizeze pe cel de-al treilea portar, englezul Andy Lonergan, de 35 de ani. Rezerva sa va fi un irlandez de 20 de ani, Caoimhin Kelleher, cel care a bifat prezenţe pentru toate reprezentativele de juniori ale Irlandei.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta