Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Liverpool a rămas şi fără portarul Adrian. Un suporter l-a accidentat, la Supercupa Europei

VIDEO | Liverpool a rămas şi fără portarul Adrian. Un suporter l-a accidentat, la Supercupa Europei

Liverpool

Comentarii

Probleme pentru antrenorul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, înainte de partida cu Southampton, de sâmbătă, ora 17. Eroul de la Istanbul, din Supercupa Europei, portarul Adrian, s-a accidentat şi va lipsi o săptămână.

La o săptămână după ce rămas fără portarul titular, brazilianul Alisson, ieşit accidentat din partida cu Norwich, Liverpool a rămas şi fără cel adus să-l înlocuiască, spaniolul Adrian. Acesta a avut parte de o accidentare de-a dreptul stupidă. În timp ce se bucura alături de colegi pentru cucerirea Supercupei Europei, un fan a pătruns pe teren şi, din greşeală, i-a aplicat acestuia o alunecare ca la carte, direct pe gleznă, care l-a scos din circuit pe Adrian pentru cel puţin o săptămână.

În condiţiile de faţă, lui Jurgen Klopp nu-i rămâne decât ca, în partida de sâmbătă, să îl titularizeze pe cel de-al treilea portar, englezul Andy Lonergan, de 35 de ani. Rezerva sa va fi un irlandez de 20 de ani, Caoimhin Kelleher, cel care a bifat prezenţe pentru toate reprezentativele de juniori ale Irlandei.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe