Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci senzaţional pe Anfield! Liverpool o răpune dramatic pe PSG, în prelungiri, scor 3-2. Aici ai toate golurile

VIDEO | Meci senzaţional pe Anfield! Liverpool o răpune dramatic pe PSG, în prelungiri, scor 3-2. Aici ai toate golurile
Comentarii

Liverpool s-a impus, pe teren propriu, în faţa echipei Paris Saint-Germain, marţi, de la 22:00, în prima rundă a Grupei C din Liga Campionilor, scor 3-2.

Englezii au început în forţă partida, exercitând un pressing extrem de agresiv la poarta lui Areola, în primele minute ale partidei. Golul a venit în minutul 30, prin Sturridge care a reluat mingea cu capul din marginea careului de şase metri. Tot Liverpool a fost cea care a marcat şi golul doi, Milner a transformat cu siguranţă o lovitură de pedeapsă, în minutul 36. Patru minute mai târziu (minutul 40), Meunier reducea din diferenţă, iar PSG spera la o revenire în repriza secundă.

Repriza a doua a oferit un spectacol total, dar golul egalizator al oaspeţilor a venit abia în minutul 83. Fotbaliştii pregătiţi de Klopp nu au renunţat la joc, iar în minutul doi al prelungirilor, Firmino marca golul care îi aducea victoria echipei gazdă.


Echipele de start:

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Milner, Wijnaldum, Henderson - Salah, Sturridge, Mane
Rezerve: Mignolet, Alberto Moreno, Matip, Fabinho, Keita, Shaqiri, Firmino 

PSG: Areola - Meunier, Kimpembe, Thiago Silva, Bernat - Rabiot, Marquinsho, Di Maria - Mbappe, Cavani, Neymar
Rezerve: Cibois, Kehrer, Nsoki, Nkunku, Diarra, Draxler, Choupo-Moting


LIVE VIDEO | Liverpool - PSG, de la 22:00, în direct la Telekom Sport

Meci uriaş între finalista din sezonul trecut, Liverpool, şi Paris Saint-Germain, două echipe care dispun de jucători de-a dreptul incredibili în atac. Liverpool îi are pe Sadio Mane, Mohamed Salah şi Roberto Firmino, cel din urmă fiind însă incert, în timp ce PSG răspunde cu Neymar, Edinson Cavani şi Kylian Mbappe.

Partida de marţi seară va reprezenta prima întâlnire dintre Liverpool şi Paris Saint-Germain în cupele europene. Gruparea engleză este neînvinsă în ultimele 16 meciuri europene disputate pe Anfield - 11 victorii şi cinci remize. În schimb, Paris Saint-Germain a înregistrat trei remize în ultimele trei deplasări în Anglia, în cupele europene.

Liverpool şi PSG, victorii pe linie în acest sezon

Cele două echipe nu au făcut nici măcar un pas greşit în acest sezon. Liverpool a câştigat toate cele cinci partide jucate în Premier League. La rândul ei, Paris Saint-Germain a început sezonul printr-o victorie entuziasmantă contra vicecampioanei AS Monaco, scor 4-0, în Supercupa Franţei, apoi a legat cinci victorii în Ligue 1. 21 de goluri a marcat campioana Franţei în acest sezon, cu zece mai mult decât Liverpool.

Echipele probabile:

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Milner, Henderson, Keita - Salah, Firmino, Mane

PSG: Areola - Meunier, Silva, Marquinhos, Bernat - Verratti, Diarra, Rabiot - Mbappe, Cavani, Neymar

Spectacolul Champions League revine, marţi 18 septembrie, în direct pe posturile Telekom Sport, www.telekomsport.ro şi www.telekomtv.ro. Toate meciurile se văd în reţeaua Telekom.

Afla mai multe despre: liverpoolpsgneymar 

viewscnt
Articole similare