Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liverpool - Man United 3-1. Victorie pentru "cormorani" în derby-ul Angliei. Shaqiri a reuşit "dubla", Mane omul meciului

VIDEO | Liverpool - Man United 3-1. Victorie pentru "cormorani" în derby-ul Angliei. Shaqiri a reuşit "dubla", Mane omul meciului

Premier League

Comentarii

Derby-ul Angliei, din etapa a 17-a, a fost câştigat de Liverpool cu scorul de 3-1, împotriva unui Manchester United dominat în mare parte din meci.

Liverpool a dominat derby-ul cu Manchester United, jucat pe Anfield. Chiar şi aşa, prima repriză s-a încheiat la egalitate, după ce "diavolii" au înscris după o imensă greşeală a lui Alisson, singura lacună din apărarea lui Liverpool din această partidă. 
În a doua repriză s-au dezlănţuit elevii lui Klopp, care au marcat de două ori şi au decis jocul. Inspiraţia lui Klopp s-a numit Shaqiri, elveţianul reuşind o dublă, în timp ce Mane a făcut jocul lui Liverpool. 
 
În urma acestei victorii, Liverpool revine pe primul loc, cu 45 de puncte, la unul diferenţă de Manchester City. United, în schimb, este pe 6, cu 26 de puncte şi golaveraj de 26:26. 

VIDEO | Liverpool - Man United 3-1
Mane 24', Shaqiri 73', 80' / Lingard 33'

S-a încheiat meciul. 

Min. 80: GOOOOL Liverpool! "Cormoranii" închid meciul! Shaqiri înscrie din nou în urma unui şut deviat de Bailly în poartă. 

Min. 73: GOOOOL Liverpool! Mane face magie în careul lui Man United, balonul ajunge într-un final la Shaqiri, care îl trimite în bara transversală, iar apoi intră în poartă. 

Min. 52: Ocazie mare Liverpool! Firmino s-a distrat cu apărătorii lui United chiar în careul "diavolilor", a şutat pe poartă, dar de Gea a respins. 

A început a doua repriză. Fellaini i-a luat locul lui Dalot, iar Mourinho a schimbat sistemul. 

Final de repriză. În primele 45 de minute, Liverpool a avut patru ocazii de gol, faţă de două ale lui United. Totodată, "Cormoranii" au avut 61% posesie. 

Min. 45: Prima repriză va fi prelungită cu cel puţin 2 minute. 

Min. 33: GOOOL Manchester United! Alisson s-a transformat pentru câteva secunde în Karius şi a făcut o imensă greşeală, din care Lingard a marcat. 

Min. 24: GOOOL Liverpool! Fabinho îi oferă o pasă superbă lui Mane, care, fiind singur în careu, înscrie în poarta lui de Gea. 

Min. 14: Până acum, Liverpool are şapte şuturi spre poarta lui de Gea. United doar unul. 

Min. 6: Firmino şutează de la distanţă, dar de Gea este la post şi respinge balonul. Imediat, jucătorii lui Liverpool cer penalty în urma unei intervenţii la Mo Salah. 

Min. 4: Manchester United deschide scorul, dar pe traiectoria balonului se afla şi Lukaku, iar golul a fost anulat. 

A început meciul. 

Echipele de start

Liverpool: Alisson - Clyne, Lovren, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Keita - Salah, Firmino, Sane
Rezerve: Mignolet, Camacho, Moreno, Henderson, Lallana, Shaqiri, Sturridge

Mancherster United: de Gea - Darmian, Smalling, Lindelof - Dalot, Lingard, Matic, Herrera, Young - Rashford, Lukaku
Rezerve: Romero, Valencia, Bailly, Fellaini, Pogba, Mata, Martial


Un nou episod din cea mai mare rivalitate a Angliei se joacă în acest weekend şi le prinde pe cele două echipe oarecum la poluri opuse, iar diferenţa de puncte este una uriaşă. Nu mai puţin de 16 puncte le despart pe Liverpool şi Manchester United. 

"Cormoranii" sunt pe primul loc în Premier League, după ce etapa trecută Manchester City a pierdut cu Chelsea, în timp ce "Diavolii" lui Mourinho sunt abia pe locul şase, cu 26 de puncte. Totodată, elevii lui Jurgen Klopp sunt singurii care încă nu au fost învinşi. 

  • LIVE VIDEO | Derby-ul etapei în Anglia, Liverpool - Manchester United, se vede la Telekom Sport 1, duminică, de la 18:00

Partida de pe Anfield va fi al 201-lea derby din istorie şi va fi arbitrat de Martin Atkinson. 

Ca să vezi posturile Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2, abonează-te la Telekom Sport +. Detalii pe www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: liverpoolmanchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare