Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liverpool - Napoli 1-0. Am câştigat Anfield Road pentru optimile UCL, dar am pierdut San Paolo

VIDEO | Liverpool - Napoli 1-0. Am câştigat Anfield Road pentru optimile UCL, dar am pierdut San Paolo
Comentarii

Liverpool a câştigat împotriva lui Napoli fix cu scorul de care avea nevoie pentru calificarea în optimile de finală. Salah a înscris unicul gol al meciului, în prima repriză.

Actul secund a fost de infarct. Cormoranii au ratat ocazie după ocazie şi i-au exasperat pe Klopp şi pe suporterii de pe Anfield.

Salah şi Mane au irosit câte două şanse imense. Ratările puteau să îi coste pe englezi.

Milik a avut calificarea în gheată în prelungiri, dar Allison a fost imperial şi a păstrat tabela intactă


Două super forţe ale continentului se întâlnesc în meciul serii din UEFA Champions League. Liverpool şi Napoli se vor lupta pentru un loc în faza eliminatorie a competiţiei. Calculele par simple, dar sunt foarte complicate înaintea partidei de pe Anfield Road. Un lucru e cert, noul lider din Premier League este obligat să câştige pentru a avea şansa de a ajunge în primăvara europeană. Insă nu orice victorie le garantează cormoranilor îndeplinirea obiectivului. Dacă vor câştiga cu 1-0 sau la două goluri diferenţă oamenii lui Klopp se vor putea bucura.

În acest caz, italienii vor putea fi salvaţi doar pas greşit al vedetelor de la PSG. Ceea ce nu ar fi chiar imposibil având în vedere că atât Napoli cât şi Liverpool nu au plecat învingătoare de pe terenul Stelei Roşii. Duelul de diseară este al patrulea între Klopp şi Ancelotti. Cei doi s-au mai întâlnit în 2014 atunci când Realul antrenat de italian o elimina pe Borussia Dortmund, echipa pregătită de neamţ. Victoriile au fost atunci împărţite. Ultima confruntare este cea din tur când napoli s-a impus cu 1-0 după golul din ultimul minut reuşit de Insigne. 

 

 

Afla mai multe despre: liverpoolnapolipsgancelottiklopp 

viewscnt
Articole similare