Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liverpool revine pe primul loc în Premier League! Victorie muncită la Cardiff

VIDEO | Liverpool revine pe primul loc în Premier League! Victorie muncită la Cardiff

Liverpool

Comentarii

Liverpool a revenit pe primul loc în Premier League, după ce s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Cardiff.

Cardiff - Liverpool 0-2 (Wijnaldum 57, Milner 82 pen.)

Cormoranii au marcat ambele goluri în repriza secundă, după o primă parte echilibrată.

Wijnaldum a deschis scorul după centrarea lui Alexander-Arnold, din corner, în timp ce Milner a stabilit scorul final dintr-un penalty obţinut de Salah, în minutul 82.

Graţie acestei victorii, Liverpool ajunge la 88 de puncte şi trece peste City în clasament, având însă şi un meci în plus disputat. Trupa lui Guardiola are şansa să revină în fotoliul de lider miercuri, când va disputa derby-ul cu Manchester United, în deplasare.

Echipele de start:

  • Cardiff: Etheridge - Peltier, Morrison, Ecuele Manga, Bennett - Gunnarsson, Ralls - Hoilett, Camarasa, Mendez-Laing - Niasse
  • Liverpool: Allison - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Keita - Salah, Firmino, Mane

GOOOL Liverpool! Milner face 2-0 după ce transformă un penalty obţinut de Salah.

GOOOL Liverpool! Wijnaldum deschide scorul cu o "bombă", după cornerul executat de Alexander-Arnold.


Fără Bamba, Connolly şi Paterson, Cardiff pleacă în partida cu Liverpool cu şansa a doua. ”Cormoranii”, proaspăt calificaţi în semifinalele Ligii Campionilor unde vor da piept cu Barcelona, nu au voi să facă niciun pas greşit în această deplasare.

  • Cardiff - Liverpool LIVE VIDEO pe Telekom Sport 4 de la ora 18:00

Liverpool e la un punct în spatele liderului Manchester City, care ieri a învins Tottenham cu scorul de 1-0. Cardiff ocupă locul 18 cu 31 de puncte, la trei în spatele lui Brighton, formaţia la care evoluează Florin Andone.

Pentru gazde este al 18-lea meci pe teren propriu în acest sezon de campionat. Au câştigat 6 din aceste meciuri şi au pierdut alte 9, primind un total de 33 de goluri. Din ultimele 5 meciuri jucate ”acasă”, Cardiff a câştigat două, cu West Ham şi Bournemouth. Pe de altă parte, în deplasare, Liverpool are 11 victorii şi 5 remize în 17 meciuri jucate departe de Anfield Road. Doar 10 goluri au încasat ”cormoranii” în aceste partide, în vreme ce Cardiff a marcat de 19 ori pe teren propriu.

  • Cardiff - Liverpool LIVE VIDEO pe Telekom Sport 4 de la ora 18:00

Cele trei remize consecutive obţinute în deplasare, la West Ham, Manchester United şi Everton au dus-o pe Liverpool în situaţia de a pierde prima poziţie în clasament. Elevii lui Klopp mai au patru etape la dispoziţie pentru a recupera ecartul şi avantajul unui duel Manchester United-Manchester City care poate decide soarta titlului în Premier League.

În partida tur, Liverpool a învins-o pe Cardiff, scor 4-1. La ultimul meci direct jucat la Cardiff, ”cormoranii” au făcut spectacol şi s-au impus cu 6-3. Luis Suarez (3 goluri) şi Martin Skrtel făceau atunci diferenţa în favoarea echipei pregătite de Brendan Rodgers.

  • Cardiff: Etheridge, Peltier, Morrison, Manga, Bennett, Gunnarsson, Ralls, Camarasa, Mendez-Laing, Hoilett, Niasse.
  • Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Afla mai multe despre: cardiffliverpoolpremier league 

viewscnt
Articole similare