Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liverpool şi-a lansat al treilea set de echipament într-un mod inedit. Este prima echipă din lume care a făcut asta!

VIDEO | Liverpool şi-a lansat al treilea set de echipament într-un mod inedit. Este prima echipă din lume care a făcut asta!galerie foto

Premier League

Comentarii

Liverpool şi-a lansat astăzi cel de-al treilea rând de echipamente, cu o lună înaintea noului sezon din Premier League. Cormoranii au ales o modalitate inedită.

De regulă, echipele organizează o conferinţă de presă în care mai muţli jucători vin îmbrăcaţi în noile tricouri, însă Liverpool a ales să-şi prezinte al treilea set de echipament într-un filmuleţ de prezentare pentru jocul Pro Evolution Soccer (PES).

 

Noile tricouri pe care le vor îmbrăca Henderson, Firmino şi Salah sunt albe, cu inserţii gri, asemănătoare cu cele purtate în deplasare de cormorani în sezonul 1989/1990, când s-au încoronat pentru a 18-a şi ultima oară campionii Angliei.

55 de lire (290 de lei) trebuie să scoată din buzunar fanii lui Liverpool pentru un tricou. Echipamentul cu care cormoranii vor evolua pe Anfield este roşu, iar cel de deplasare mov.  

Pe Liverpool o puteţi urmări în noul sezon din Premier League, din 11 august, la Telekom Sport.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: liverpoolechipamentpremier league 

viewscnt
Articole similare