Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Liviu Ciobotariu, dezamăgit după eşecul din derby: "Le-am spus că trebuie să jucăm fotbal". Deranjat şi de programarea meciului

VIDEO | Liviu Ciobotariu, dezamăgit după eşecul din derby: "Le-am spus că trebuie să jucăm fotbal". Deranjat şi de programarea meciului

FC Botoșani

Liviu Ciobotariu nu poate fi cel mai fericit antrenor din lume după ce echipa sa, FC Botoşani, a condus, dar a pierdut derby-ul Moldovei, cu Poli Iaşi.

"Sunt dezamăgit pentru că am făcut o primă repriză slabă, am început bine, am marcat, puteam să ne desprindem, însă am pierdut posesia, ne-am retras inexplicabil. Am primit un gol pe o neatenţie, apoi pe final de repriză la acea lovitură liberă iar nu am fost atenţi şi am primit al doilea gol. L-a pauză le-am spus că trebuie să jucăm fotbal, în mare parte sunt mulţumit, am combinat, am făcut posesie, însă nu am avut ocazii clare, dar a fost altceva. 
 
Mai sunt foarte multe meciuri de jucat, e greu de digerat o înfrângere, dar trebuie să ne pregătim în continuare şi să facem un joc mai bun cu Sepsi. Să nu lăsăm capul în jos. Mai sunt multe meciuri de jucat", a declarat Ciobotariu la flash interviul de după meci. 
 
Tehnicianul de la Botoşani s-a declarat nemulţumit şi de programarea meciului, care i-a pus în dezavantaj pe gazde: "S-a văzut clar că cei de la Iaşi au avut o prospeţime în plus. Am avut 2 zile la dispoziţie, nici 2 zile, a fost o deplasare grea la Giurgiu. Nu am avut timp să pregătim jocul aşa cum îmi doream. Am anticipat că nu o să avem prospeţime de joc, însă asta este, dacă aşa a fost programarea, a trebuit să jucăm. Ei au avut şase zile, dar nu este o scuză pentru noi"
 
Pentru Botoşani urmează două partide grele, cu Sepsi şi FCSB, iar Ciobotariu nu şi-a fixat play-off-ul ca obiectiv, cel puţin momentan: "Noi nu ne gândim deocamdată la play-off. Vrem până în iarnă să acumulăm cât mai multe puncte, să luăm maximum din aceste jocuri. Sunt meciuri foarte grele cu Sepsi şi FCSB. Să jucăm cum am jucat în a doua repriză"
 
Ciobotariu nu a vrut să comenteze arbitrajul, deşi a menţionat că a sesizat câteva nereguli. 
 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta