Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liviu Ciobotariu este pregătit de orice situaţie şi vrea să învingă Craiova: "Am încredere în echipa mea"

VIDEO | Liviu Ciobotariu este pregătit de orice situaţie şi vrea să învingă Craiova: "Am încredere în echipa mea"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani închide luni seară etapa a 16-a din Liga 1, pe teren propriu, cu un meci împotriva Universităţii Craiova. Totodată va fi debutul lui Liviu Ciobotariu pe banca lui Botoşani, iar tehnicianul în vârstă de 47 de ani este pregătit să învingă formaţia lui Mangia.

"Va fi un joc dificil pentru noi pentru că întâlnim echipa de pe locul 3, Universitatea Craiova, o echipă bună, cu jucători care pot face diferenţa. Eu am încredere în echipa mea, i-am simţit în scurtul timp pe care l-am avut la dispoziţie că sunt foarte motivaţi. Ne dorim foarte mult să câştigăm această partidă", a declarat Ciobotariu la conferinţa de presă. 

Pentru Ciobotariu şi elevii săi nu doar forţa Craiovei va fi un impediment, ci şi vremea proastă de la Botoşani, motiv pentru care fostul antrenor de la Dinamo şi ASA Târgu Mureş nu a reuşit să lucreze prea mult cu jucătorii săi. În plus, Botoşaniul va avea şi câţiva absenţi, printre care se numără şi tânărul talent Răzvan Oaidă. Chiar şi în cazul unei ninsori, clubul din Botoşani este pregătit să lupte cu nămeţii. 

FC Botoşani - U Craiova va fi luni, de la 20:30, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufc botosaniu craiovazapadadeszapezire 

viewscnt
Articole similare