Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liviu Ciobotariu este un antrenor fericit, dar recunoaşte: "Am câştigat cu şansă". Cum explică schimbarea portarului

VIDEO | Liviu Ciobotariu este un antrenor fericit, dar recunoaşte: "Am câştigat cu şansă". Cum explică schimbarea portarului

FC Botoșani

Comentarii

Liviu Ciobotariu se declară un antrenor fericit şi norocos după victoria cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe. La flash interviul de după meci, antrenorul de la FC Botoşani, a explicat şi titularizarea lui Martin Fraisl, care a fost cel mai bun om al meciului.

"În primul rând a fost un joc foarte greu. Sepsi e o formaţie foarte bună, poziţia lor nu este întâmplătoare. Trebuie să recunoaştem că am câştigat cu emoţii, cu şansă. Discutam cu Eugen, îi spuneam să nu fie supărat că noi am avut şansă. Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm trei puncte", a spus Ciobotariu la flash interviu. 

Tehnicianul susţine că a fost nevoit să facă mai multe schimbări după derby-ul cu Iaşi, dar că introducerea lui Fraisl nu a fost din cauza oboselii: "Am avut motive să fac modificări. În primul rând, a fost o stare de oboseală, unii jucători nu puteau să ducă ritmul. Lui Martin am vrut să îi dau o şansă, asta nu înseamnă că l-am scos pe Pap că a greşit. A fost decizia mea, am discutat şi cu Pap, i-am spus că vreau să îi dau o şansă şi lui Martin. Este un portar foarte bune, la antrenament trăieşte fiecare clipă. Am fost inspirat".

Pentru Botoşani urmează meciul cu FCSB, pe care Ciobotariu şi-l doreşte să îl câştige. 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufcsb 

viewscnt
Articole similare