Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liviu Ciobotariu, nemulţumit înainte de derby-ul cu Poli Iaşi: "Este o mare problemă pentru noi". Vrea amânarea meciului

VIDEO | Liviu Ciobotariu, nemulţumit înainte de derby-ul cu Poli Iaşi: "Este o mare problemă pentru noi". Vrea amânarea meciului

FC Botoșani

Comentarii

Liviu Ciobotariu este mulţumit după egalul din deplasare cu Astra, dar altele sunt lucrurile care îl supără. Pentru Botoşani urmează derby-ul cu Poli Iaşi, iar Ciobotariu nu este de acord cu ziua în care a fost programatul meciul şi cere amânarea lui.

"Practic, pentru acest joc am rămas într-un singur mijlocaş central, este vorba de Papa. Aşa că a trebuit să improvizez, a trebuit să schimb sistemul de joc. Şi în aceste condiţii sunt mulţumit. Şi faptul că sunt probleme la Botoşani cu terenurile de antrenament.... nu am reuşit în opt zile să antrenăm decât de două, trei ori pe stadion", a declarat antrenorul de la Botoşani la flash interviul de după meciul cu Astra. 

Pentru Botoşani urmează derby-ul local cu Poli Iaşi, dar pentru echipa lui Ciobotariu sunt mari probleme cu terenurile de antrenament şi nici programarea meciului nu îi convine: "Eu cred că da. De ce spun asta? Nu numai faptul că... ok, terenurile de joc arată bine, dar problema noastră sunt terenurile de antrenament. La Botoşani sunt -15 grade, terenurile sunt îngheţate, nu poţi să te antrenezi. La joc vrei să oferi un spectacol, să fie lumea mulţumită, să câştigi punte... ceea ce este foarte greu. Nu vreau iar să încep să mă plâng, dar iar este o mare problemă pentru noi. Noi vom juca joi, mâine vom face deplasarea la Botoşani, deci nu îmi mai rămâne decât o zi să pregătesc meciul. În ideea în care Iaşiul a jucat vineri. Ei au avut şase zile să pregătească jocul, eu am două zile".

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufc botosani 

viewscnt
Articole similare