Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liviu Ciobotariu şi-a anunţat plecarea de la FC Botoşani pentru a prelua o naţională: "Ştiţi înţelegerea mea cu dl. Iftime"

VIDEO | Liviu Ciobotariu şi-a anunţat plecarea de la FC Botoşani pentru a prelua o naţională: "Ştiţi înţelegerea mea cu dl. Iftime"

FC Botoșani

Comentarii

Liviu Ciobotariu a confirmat că se va despărţi de FC Botoşani la finalul acestui sezon şi că este foarte aproape de a prelua o echipă din Asia.

Conform informaţiilor apărute în presă, Liviu Ciobotariu va prelua reprezentativa Libanului, naţională clasată pe locul 86 în ierarhia FIFA.

"Ştiţi foarte bine înţelegerea mea cu domnul Valeriu Iftime. În cazul în care am o ofertă din zona Golfului, din străinătate, atunci domnul Valeriu îşi dă acordul să pot să plec. Nu vă ascund faptul că în momentul de faţă sunt discuţii, însă nu este nimic concret. Încă sunt sub contract cu FC Botoşani şi îmi voi duce misiunea până la capăt

Sunt discuţii în momentul de faţă cu o echipă din zona Golfului. Dacă a apărut în presa libaneză, înseamnă că... S-a discutat şi despre viitorul antrenor de la FC Botoşani, dar n-am cum să vă spun. Cum să vă spun aşa ceva? Eu o să rămân consilierul domnului Valeriu Iftime, în cazul în care voi pleca" , a declarat Liviu Ciobotariu.

În acest moment, FC Botoşani este pe locul al treilea în play-out. Cu o victorie în ultima etapă, în deplasarea de la Iaşi, echipa lui Ciobotariu ar putea trece peste Dinamo în clasament, care are un avans de un singur punct.

Afla mai multe despre: ciobotariuasiafc botosanififa 

viewscnt
Articole similare