Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lobonţ a răbufnit după victoria la scor cu Daco-Getica. Mesaj dur pentru suporteri: "Poate că par un alien când spun aceste lucruri"

VIDEO | Lobonţ a răbufnit după victoria la scor cu Daco-Getica. Mesaj dur pentru suporteri: "Poate că par un alien când spun aceste lucruri"

Liga 2

Comentarii

U Cluj a obţinut prima victorie după trei partide consecutive fără succes şi a revenit la patru puncte în spatele liderului Academica Clinceni, însă ilfovenii au şi un meci mai puţin disputat.

Înfrângerea de la sfârşitul săptămânii trecute i-a nemulţumit pe fanii clujenilor, care, imediat după meci, i-au cerut demisia lui Bogdan Lobonţ. Antrenorul Universităţii Cluj a ţinut să le transmită şi un mesaj după victoria cu 6-2 de pe terenul celor de la Daco-Getica.

"Nu pot să zic că a fost presiune. Nu vreau să par lipsit de respect faţă de suporteri, dar mie mi se pare puţin ciudat, la un antrenor care.... Eu am fost primul care a recunoscut. Am spus că sunt la început de drum, nu am experienţă în meseria asta. De asta mie mi se pare puţin ciudat. Poate par un alien când spun chestiile astea, dar aşa văd lucrurile. Sunt contestaţi mult mai mari şi mult mai consacraţi decât Lobonţ.

E normal, e o reacţie normală a suporterilor şi e dreptul lor să conteste antrenorul când echipa pierde sau când jocul nu merge. Mi le asum şi fac parte din cariera mea toate aceste experienţe. Şi, cu siguranţă, o să îmi folosească în viitor. Nu o să fie ultima dată când o să mi se ceară demisia. Mai am drum lung de parcurs, aşa că demisia o să se mai strige.

Important este parcursul pe care îl avem, promovarea este o consecinţă, un rezultat. E mult mai important ceea ce facem zi de zi, fotbalul e 24/7, nu doar când se joacă meciul. Cei de la Clinceni au fost cei mai isteţi dintre toţi. Nu au declarat niciodată promovare, promovare, promovare. Şi implicit au trimis presiunea în altă parte. Asta a fost strategia lor" , a declarat Bogdan Lobonţ.

Afla mai multe despre: u clujlobontdaco-getica 

viewscnt
Articole similare