Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lobonţ a răspuns întrebărilor fanilor. Care a fost cel mai frumos gol pe care l-a primit în carieră

VIDEO | Lobonţ a răspuns întrebărilor fanilor.  Care a fost cel mai frumos gol pe care l-a primit în carieră
Comentarii

Ajuns la 39 de ani, Bogdan Lobonţ a revenit la naţionala României pentru ”dubla” cu Kazahstan şi cu Danemarca. Portarul AS Romei şi-a făcut timp şi le-a răspuns fanilor la întrebări.

Aproximativ 400 de întrebări i-au fost adresate lui Bogdan Lobonţ pe pagina de Facebook a echipei naţionale a României. Portarul a răspuns într-un interviu filmat celor mai interesante zece dintre acestea, iar autorii lor au câştigat câte o invitaţie dublă la meciul România - Kazahstan (joi, ora 21:45, stadion „Ilie Oană”, Ploieşti).

"In acest moment la echipa naţională sunt mulţi jucători talentaţi care au calităţi extraordinare şi sunt şi jucători care vin din spate", a declarat Lobonţ.

În interviul FRF TV, portarul a explicat rolul său la AS Roma şi la echipa naţională, a dezvăluit cine l-a inspirat să înceapă fotbalul şi şi-a amintit care a fost cel mai frumos gol pe care l-a primit în carieră.

"Eu la Roma am un rol foarte bine definit şi ştiu foarte bine care este rolul meu în echipa. Cu toate că nu joc, roul meu este de a ridica nivelul de pregătire şi de atenţie pe toată durata timpului pe care îl petrecem împreună atât la antrenamnete cât şi după.
 
Şi acest lucru vreau să fie inteles şi aici, cred ca Mister Contra a explicat foarte bine în declaraţiile din momentul în care a preluat echipa naţională legat de convocarea mea şi de rolul meu la echipa naţională.
 
Emoţiile sunt identic, emoţiile sunt aceleaşi, eşti emoţionat ca şi cum te-ai duce prima zi la şcoală. Ieri când am venit eram nerăbdător să ajung la Mogosoaia să îmi cunosc colegii, să interactionez cu ei şi să ne cunoaştem. Dar să ne cunoaştem cu adevarat din toate punctele de vedere" a spus Bogdan Lobonţ.
 
Lobonţ a explicat şi de unde i trage porecla ”Pisica”. ”Directorul sportiv de la Lece, care mă plăcea foarte mult, a fost intrebat într-o conferinţă 'cum l-aţi caracteriza pe Bogdan?' iar acesta a răspuns 'Pisica' şi de atunci mi-a rămas această poreclă”, a mai spus portarul României.

Afla mai multe despre: lobontechipa nationalaq&a,  

viewscnt
Articole similare