Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lobonţ i-a cucerit deja pe fotbaliştii lui U Cluj: "A venit cu metode noi" Un fost coechipier de naţională îl laudă

VIDEO | Lobonţ i-a cucerit deja pe fotbaliştii lui U Cluj: "A venit cu metode noi" Un fost coechipier de naţională îl laudă

Liga 2

Comentarii

George Florescu este pregătit de startul părţii secunde de campionat în Liga 2. Mijlocaşul speră ca la vară să se bucure de promovarea în Liga I exact în anul în care clubul aniversează 100 de ani de existenţă. Sezonul de primăvară debutează pe 22 februarie.

 
Florescu şi Bogdan Lobonţ au fost coechipieri la naţională în trecut. Acum primul este antrenat la U Cluj de fostul goalkeeper al României. Lobonţ a debutat pe banca ardelenilor în luna decembrie a anului trecut, dar abia în această perioadă de pregătire fotbaliştii alb-negrilor au început să îl cunoască mai bine pe Lobby. 
 
"A adus nişte metode noi. Suntem foarte fericiţi că îl avem alături de noi şi chiar cred că această echipă va reuşi să promoveze fără probleme anul acesta. 
Eu am mai lucrat cu antrenori care au fost portari, am lucrat şi în Rusia cu Cherchesov care a ajuns şi la naţionala Rusiei. Am lucrat şi cu Răzvan Lucescu, deci am o experienţă cu antrenorii care au fost portari. Nu cred că e nicio diferenţă" a spus George Florescu. 
 
 

Afla mai multe despre: u clujgeorge florescubogdan lobonţ 

viewscnt
Articole similare