Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lobonţ, prima reacţie după debutul ca antrenor la U Cluj: ”Nu am nevoie de yes-man”. Cine face parte din staff şi de ce a ales să stea pe bancă

VIDEO | Lobonţ, prima reacţie după debutul ca antrenor la U Cluj: ”Nu am nevoie de yes-man”. Cine face parte din staff şi de ce a ales să stea pe bancă

Liga 2

Comentarii

Bogdan Lobonţ a debutat în postura de antrenor principal. Noua sa echipă, Universitatea Cluj, formaţie care înseamnă prima experienţă din cariera de antrenor a fostului mare portar al echipei naţionale, a câştigat meciul cu liderul Chindia Târgovişte, scor 3-1. Ardelenii o detronează astfel, chiar pe Chindia şi aşteaptă celelalte rezultate ale etapei pentru a vedea dacă termină anul pe primul loc.

Trei victorii şi două remize au clujenii de când Bogdan Lobonţ a început să se implice la echipa ardeleană. Vineri seara însă, fostul mare portar a luat loc pe banca tehnică pentru prima dată, iar la finalul partidei contra Chindiei lui Viorel Moldovan, ”Lobby” şi-a felicitat echipa: ”Mai sunt meciuri de jucat în ultima etapă, mâine, poimâine. La final, când se ajunge la finnish...campioni de iarnă, campioni de toamnă nu e pentru noi. Noi muncim, luăm fiecare meci în parte şi ştim la ceea ce trebuie să lucrăm. Avem trei luni la dispoziţie să ne cunoaştem mai bine şi să progresăm. Băieţii au făcut un meci mare astăzi, au avut o atitudine extraordinară şi tot meritul este al lor” a spus Lobonţ la finalul partidei.

Noul antrenor al clujenilor a recunoscut că i-a fost mai uşor pe banca tehnică, decât la televizor şi le-a mulţumit suporterilor clujeni pentru aportul lor la această victorie: ”Cred că mai mult am suferit la televizor din momentul în care mi-am dat acordul să vin. La televizor e mult mai greu. E o atmosferă extraordinară aici, U are suporteri minunaţi. Cu toate că a fost frig afară, ei au fost în tribune şi au susţinut echipa chiar şi când eram conduşi” a explicat fericit, fostul mare portar al echipelor Ajax şi AS Roma.

Lobonţ a explicat şi de ce a decis să stea pe banca tehnică a clujenilor mai devreme decât se aştepta toată lumea: ”Lucrez cu o echipă super profesionistă, fiecare ştie ce are de făcut, de asta i-am şi ales. În staff vor fi Adrian Iencsi, Mircea Cojocaru, Dan Dudiţă şi Călin Albuţ, cu portarii. Am o echipă de super-profesionişti şi ne completăm foarte bine. De aceea i-am ales, ca să ne completăm. Nu am nevoie de “yes-man”. Eu am ales să stau pe bancă Este alegerea mea. Aşa mi-a venit mie azi-noapte, am avut o revelaţie” a încheiat Bogdan. 

Afla mai multe despre: u clujbogdan lobonţreacţielobonţ antrenorliga 2 

viewscnt
Articole similare