Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lobonţ, show la conferinţă: "Fotbalul românesc e obişnuit cu stilul comunist". Singurul club adevărat din Liga 1: "Doar ei sunt la nivel. Punct!"

VIDEO | Lobonţ, show la conferinţă: "Fotbalul românesc e obişnuit cu stilul comunist". Singurul club adevărat din Liga 1: "Doar ei sunt la nivel. Punct!"

Liga 2

Comentarii

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Bogdan Lobonţ (41 de ani), le-a răspuns contestatarilor, după înfrângerea suferită de formaţia ardeleană contra Ripensiei, scor 3-2.

"Cred că e absolut normal să fie şi contestatari. Suntem tot acolo, suntem pe locul 3 în continuare. Cine spune că barajul pentru promovare... Nu poţi să ajungi în prima ligă. Contestatarii ce vor? Să se bucure de insuccesul altora? Nu sunt supărat absolut deloc, pentru că băieţii au demonstrat, au vrut. Şi şi-au creat multe situaţii de a marca", a declarat Lobonţ, la conferinţa de presă.

"Un singur club este la nivel în România, Viitorul lui Gică Hagi"

Apoi, fostul portar a explicat şi de ce a fost ales de Universitatea Cluj, pentru ca în final să îl laude pe Gheorghe Hagi pentru ceea ce face la Viitorul.

"Universitatea Cluj şi-a dorit de când a început acest proiect să fie un club altfel. Şi de aceea s-a oprit la mine. Pentru ă eu sunt un altfel de antrenor faţă de stilul comunist cum e obişnuit fotbalul românesc să fie. Fotbalul românesc esti obişnuit în continuare cu stilul sovietic.

Un singur club este la nivel în România, Viitorul lui Gică Hagi. Toţi trebuie să ia exemplu de la Gică Hagi. Că Gică Hagi ce-a făcut acum 8-9 ani de zile? A făcut aşa (n.r. - şi-a ridicat mânecile) şi singur s-a apucat de treabă. Şi rezultatele se văd acum", a adăugat fostul internaţional.

Cât despre meciul cu Ripensia: "Doare. Înfrângerea doare. Doare, dar luăm ceea ce a funcţionat. În mare parte din partidă am avut partida în control. Într-adevăr, am făcut greşeli individuale şi am fost taxaţi. Fotbalul e un joc de greşeală. Cine greşeşte mai puţin câştigă. Astăzi am fost noi cei care am greşit mai mult şi la final s-a văzut. Se întâmplă, sunt lucruri omeneşti, greşim cu toţii. Primul care greşeşte sunt eu. O luăm cum este. O înfrângere care doare, dar ne limpezim mintea, rămânem cu ceea ce a fost bun din această partidă, pentru că au fost şi lucruri extraordinar de bune. Băieţii au avut o atitudine extraordinară, şi-au creat situaţii de a marca şi în mare parte a partidei am fost în total control", a mai spus Lobonţ.

Formaţia Universitatea Cluj a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Ripensia Timişoara, într-un meci din etapa XXXII-a a Ligii a II-a. Golurile învingătorilor au fost marcate de Dumiter ’26, ’50 şi Drăghici ‘90+8. Pentru gazde au înscris Gavra ’22 şi Haţiegan ’55.

Afla mai multe despre: lobont 

viewscnt
Articole similare