Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lobonţ şi cei trei tricolori debutanţi, vedetele primului antrenament al naţionalei înaintea "dublei" cu Spania şi Malta

VIDEO | Lobonţ şi cei trei tricolori debutanţi, vedetele primului antrenament al naţionalei înaintea "dublei" cu Spania şi Malta
Comentarii

În după-amiaza zilei de duminică, selecţionerul Cosmin Contra a condus primul antrenament înaintea partidei cu Spania de joi. Noul membru al staff-ului tehnic, Bogdan Lobonţi şi cei trei fotbalişti convocaţi în premieră la naţionala mare, Rus, Păun şi Bordeianu, au fost în centrul atenţiei.

Dacă Adrian Rus şi Adrian Păun au cochetat de-a lungul timpului cu reprezentativa de tineret a României, Mihai Bordeianu se află pentru prima dată la o acţiune a tricolorilor.

Cei trei nu au avut deloc problemele de acomodare la prima şedinţă de pregătire, integraţi rapid în grup de selecţionerul Contra şi de ceilalţi jucători. 

În centrul atenţiei a fost şi Alexandru Maxim, care şi-a luat măsuri de precauţie împotriva ţânţarilor.

Revenit în staff-ul tehnic condus de Cosmin Contra, Bogdan Lobonţ s-a retras de un an de zile din activitate, dar nu poate sta departe minge. Fostul portar s-a băgat la joc cu restul tricolorilor. 

Acelaşi lucru l-a făcut şi selecţionerul, care "a revenit" la antrenamente după o pauză de nouă luni. 

 

 

Afla mai multe despre: romanialobontbordeianumaximruspaun 

viewscnt
Articole similare