Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lotul de nataţie, gata de Campionatul Mondial! Cele două mari speranţe ale României

VIDEO | Lotul de nataţie, gata de Campionatul Mondial! Cele două mari speranţe ale României

Alte sporturi

Comentarii

Încep emoţiile pentru înotătorii români! În această lună va avea loc Campionatul Mondial de Nataţie, care se va desfăşura în Coreea de Sud, la Gwangju. Înainte de competiţie, delegaţia României, în frunte cu preşedintele Federaţiei, Camelia Potec, a fost invitată la Ambasada Republicii Coreea de Sud, din Bucureşti.

"S-ar putea să fie şi surprize şi sperăm să vă impresionăm frumos după această ediţie a Campionatelor Mondiale de Nataţie. Avem doi lideri la înot , cu obiective clare, cu obiective care sunt normale având în vedere rezultatele lor de până acum, Robert Glinţă şi Daniel Martin", a declarat Camelia Potec.

Până acum, Robert Glinţă este singurul înotător român calificat deja la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

"Ar fi cel mai bun an pentru mine dacă aş obţine o medalie la Mondiale şi ar fi o sursă de motivaţie extraordinară pentru anul ce va urma, pentru Jocurile Olimpice, va fi o catapultă de lansare pentru Jocuri şi voi lansa practic o provocare pentru toţi ceilalţi înotători din lume dacă voi cuceri o medalie, că şi eu sunt de nivelul lor şi trebuie să aibă grijă la mine", spune Robert Glinţă.

Afla mai multe despre: cmromaniacampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare