Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Louis Munteanu i-a adus trei puncte lui Gică Hagi, în confruntarea cu FC Voluntari. "Sunt fericit că mi-am ajutat echipa"

VIDEO | Louis Munteanu i-a adus trei puncte lui Gică Hagi, în confruntarea cu FC Voluntari. "Sunt fericit că mi-am ajutat echipa"

Fotbal

Comentarii

Viitorul Constanţa s-a impus pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 2-1 (0-0), în ultima partidă a etapei a 20-a din Liga 1. Golul victoriei a fost marcat de tânărul atacant Louis Munteanu (17 ani) în minutul 89, aruncat în luptă de Gică Hagi în minutul 71, în locul lui Gabi Iancu.

Este prima victorie pentru FC Viitorul Constanţa în campionat, după cinci luni de zile. Pentru Louis Munteanu a fost al treilea gol marcat în această ediţie de Liga 1, după cele reuşite cu Chindia Târgovişte şi OSK Sepsi Sfântu Gheorghe.
 
"Sunt fericit că mi-am ajutat echipa şi sper ca de acum încolo să marchez cât mai mult şi să îmi ajut echipa să câştige. Am început să prind experienţă. Îi mulţumesc lui mister că are încredere în mine şi sper ca de acum încolo să o ţin tot aşa.  Dacă voi intra de la început (n.r. - cu FCSB) sau voi intra pe parcurs, sper să marchez. Dar importantă este victoria echipei", a declarat Louis Munteanu, imediat după meci.
 
 
Vezi AICI golul lui Louis Munteanu: 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare