Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lovitură dată de FC Argeş! Cristi Tănase a revenit la club: ”Mă bucur foarte mult că după 12 ani m-am întors acasă”

VIDEO | Lovitură dată de FC Argeş! Cristi Tănase a revenit la club: ”Mă bucur foarte mult că după 12 ani m-am întors acasă”

FC Argeș

Comentarii

Cristi Tănase a revenit la FC Argeş Piteşti, la 12 ani de când plecase de la clubul unde a crescut.

Cristi Tănase a părăsit-o pe Academica Clinceni şi a revenit în oraşul natal, Piteşti, pentru a semna cu FC Argeş. În vârstă de 34 de ani şi pe final de carieră, fostul decar al FCSB-ului s-a întors la clubul unde a crescut, la 12 ani de la plecare.

Lovitură dată de FC Argeş!

În academia clubului de la o vâstă fragedă, Tănase a jucat pentru juniorii piteşteni înainte de a fi împrumutat la CS Mioveni, unde a impresionat. Acesta a reveni la FC Argeş şi s-a impus la prima echipă, înainte de a fi cumpărat de FCSB, pentru 1,8 milioane de euro.

”Mă bucur foarte mult că după 12 ani m-am întors acasă. Toată lumea ştie că FC Argeş este un club cu pretenţii, eu sper să ajut foarte mult echipa şi să facem un sezon cât mai bun. Eu sper să prindem play-off-ul pentru că s-au făcut nişte transferuri foarte bune.

Cu multă muncă şi seriozitate sper să reuşim. Anul acesta va fi un campionat foarte puternic pentru că au revenit Rapid şi Craiova. Dar chiar şi aşa ne putem gândi la play-off”, a declarat Cristi Tănase.

În cariera sa, aşa-numitul ”Dodel” le-a reprezentat pe FC Argeş, CS Mioveni, FCSB, Tianjin Teda, Sivasspor, Karabukspor, Eskisehirspor, Giresunspor şi Academica Clinceni. În plus, acesta are şi 41 de apariţii pentru echipa naţională, în care a marcat şase goluri. Singurele trofee câştigate de acesta au fost cu FCSB, trei titluri, două Cupe şi o Supercupă.

Pe lângă Tănase, FC Argeş a mai securizat serviciile lui Andrei Piţian, Denis Dumitraşcu, Joao Miguel, Jucie Manuel Lupeta şi Diogo Viana.

Afla mai multe despre: cristi tănasefc argeştransferuri argeştănase argeş 

viewscnt
Articole similare