Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lovitură în plin pentru FCSB. Becali, trezit la realitate de englezi la negocierile pentru Man: "Mi-au spus că valorează doar cinci milioane"

VIDEO | Lovitură în plin pentru FCSB. Becali, trezit la realitate de englezi la negocierile pentru Man: "Mi-au spus că valorează doar cinci milioane"

FCSB

Comentarii

Oficialii lui Norwich au fost prezenţi pe Arena Naţională la derby-ul din semifinalele Cupei României, FCSB - Dinamo, pentru a-l urmări la treabă pe Dennis Man.

În dimineaţa următore, reprezentanţii clubului englez au mers la negocieri cu Gigi Becali pentru a discuta despre un eventual transfer al lui Dennis Man.

"Oamenii au venit aici, ei au notat. Există patron la echipa asta, ei sunt directorul sportiv şi avocatul. Eu am cerut, au notat... Ei au spus <<Domnule, la ora asta, ce joacă el, nu merită banii ăştia>>. Şi eu am fost de acord.

Eu am zis că fără 15 milioane nu discut. Au zis: <<Domnule, la ora asta, sunteţi conştient că nu merită?>>. Da, la ce joacă el, nu e. Au zis că e de 5 milioane de lire. Cât înseamnă? Cam 7 milioane de euro. Şi am zis, dacă ziceţi de 5 milioane de lire, nu are rost să discutăm. Eu v-am spus ce vreau. E adevărat că la ora asta nu merită, dar el are 21 de ani, peste 3 ani va face 100, 75 de milioane de lire. Aşa i-am zis. Ey nu dau jucător împrumut şi nu am nevoie de bani.

Oamenii au notat, am făcut un deal cu ei ca să ajung la 15 milioane în funcţie de jocuri, de 50% din jocuri. Adică să plătească 10, plus 5, dacă joacă 50%. Nu le-a convenit, au spus: <<Noi dacă îl luăm, îl luăm să joace>>. Păi dacă joacă, le-am zis eu, înseamnă că are valoare, înseamnă că daţi banii. Au notat, pun în board, vorbesc cu patronii şi o să ne dea un răspuns în câteva zile.

Nu stau în ploaie, nu am nicio problemă ca să plece Man imediat. Dacă îl ţin, o să iau mai mulţi bani. Sunt mai multe oferte. Mai sunt încă două echipe din Anglia şi mai e o echipă din Italia, de care eu nu ştiu. Dar nu am probleme să îl vând pe Man" , a spus Gigi Becali.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului în Premier League, Norwich este pe ultimul loc şi este ca şi retrogradată în Championship. "Canarii" sunt la 10 puncte în spatele primei echipe aflate deasupra liniei roşii, Watford.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdennis man 

viewscnt
Articole similare