Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lovitura ”Regelui”. Teja începe catastrofal playoff-ul. FCSB pierde în faţa Viitorului! Meci absolut nebun pe Arena Naţională

VIDEO | Lovitura ”Regelui”. Teja începe catastrofal playoff-ul. FCSB pierde în faţa Viitorului! Meci absolut nebun pe Arena Naţională

Superliga

Comentarii

FCSB a început catastrofal playoff-ul, iar trupa antrenată de Mihai Teja a pierdut în faţa Viitorului, scor 1-2, chiar pe Arena Naţională.

FCSB şi Viitorul au oferit cea mai bună partidă din acest sezon! Un meci cu trei goluri, un penalty şi ratări absolut incredibile la ambele porţi.

FCSB putea să deschidă scorul încă din minutul 2, dar Cojocaru a scos senzaţional lovitura liberă a lui Florinel Coman. La poarta cealaltă, Calcan nu l-a iertat pe Bălgrădean, iar şutul violent al omului de la Viitorul s-a odihnit în plasa porţii gazdelor.

Au urmat ratări incredibile pentru Viitorul, care a ratat desprinderea. Şi cum ocaziile se răzbună, cei care au marcat, pe final de repriză, au fost steliştii. Florinel Coman a profitat de ieşirea aiurea a lui Cojocaru şi a restabilit egalitatea.

Repriza secundă a mutat ratările la poarta lui Cojocaru. Hora scapă de două ori singur cu portarul oaspeţilor, dar nu reuşeşte să marcheze. Imediat, De Nooijer rămâne şi el unu la unu cu Bălgrădrean, dar Pufi respinge cu piciorul.

În minutul 65, Houri primeşte o pasă genială de la Hagi, scapă singur, Benzar intră la rupere şi Radu Petrescu arată punctul cu var. Fundaşul steliştilor vede galben, iar Ianis Hagi face 2-1 după ce transformă, cu puţine emoţii, lovitura de pedeapsă.

Pe final, FCSB se aruncă total în ofensivă, iar ”Bizonul” Gnohere ratează două ocazii imense. Una după ce îl păcăleşte uşor pe Ţîru şi trage peste poartă, iar alta când primeşte la şase metri, singur, şi trage pe lângă poartă.

2-1 pentru Viitorul, iar FCSB e KO încă de la începutul playoff-ului.

VIDEO | FCSB - VIITORUL 1-2 (Coman 40 / Calcan 15, Hagi 65)

ECHIPELE DE START:

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Bălaşa, Morais - Nedelcu, Filip - Moruţan, Tănase, Coman - Hora

VIITORUL: Cojocaru - Mladen, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Houri, Băluţă, Vînă - Hagi, Drăguş, Calcan

Min. 90: Patru minute suplimentare.

Min. 90: Rivaldinho putea să arunce prosopul pentru FCSB! Lobul său se duce peste poarta lui Bălgrădean.

Min. 88: OCAZIE INCREDIBILĂ PENTRU GNOHERE! ”Bizonul”, din şase metri, dă cu stângul în dreptul, pe lângă poartă.

Min. 84: Încă o ratare pentru FCSB! Cu capul, Iulian Cristea trimite fix pe direcţia lui Cojocaru.

Min. 82: O nouă şansă bună pentru FCSB! Benzar trimite pe lângă poartă, după o centrare bună a lui Tănase.

Min. 79: Ratare uriaşă pentru Gnohere! ”Bizonul” se desprinde bine de Ţîru, dar şutează peste poartă

Min. 65: GOOOL VIITORUL! Ianis Hagi transformă lovitura de pedeapsă!

Min. 64: PENALTY PENTRU VIITORUL! Benzar îl faultează incredibil pe Houri.

Min. 51: OCAZIE URIAŞĂ PENTRU VIITORUL! De Nooijer scapă singur cu Bălgrădean, dar portarul steliştilor intervine excelent.

Min. 48: Haos la Viitorul! O nouă şansă pentru Hora. Atacantul luftează incredibil.

Min. 47: OCAZIE IMENSĂ PENTRU FCSB! Ioan Hora rămâne singur cu Cojocaru, dar trage direct în portarul advers.

Min. 46: A început repriza secundă.

La pauză, Teja l-a scos pe Nedelcu şi l-a introdus pe Matei.

Min. 45: Un minut suplimentar.

Min. 43: OCAZIE IMENSĂ FCSB! Şutul din lovitură liberă al lui Coman nimereşte bara lui Cojocaru.

Min. 40: GOOOL FCSB! Cojocaru iese absolut aiurea, iar Florinel Coman a restabilit egalitatea.

Min. 36: OCAZIE URIAŞĂ PENTRU VIITORUL! Oaspeţii ratează o şansă imensă prin Drăguş.

Min. 34: Iulian Cristea reia cu capul puţin pe lângă poarta lui Cojocaru.

Min. 31: Viitorul scapă pe un contraatac periculos, dar trupa lui Hagi iroseşte o şansă foarte mare.

Min. 15: GOOOL VIITORUL! Calcan l-a învins pe Bălgrădean cu un şut puternic din interiorul careului.

Min. 2: OCAZIE MARE PENTRU FCSB! Coman bate bine o lovitură liberă, dar Cojocaru scoate senzaţional.

Min. 1: A început meciul.

FCSB a câştigat ambele meciuri jucate cu Viitorul în sezonul regulat. A fost 4-1 la Ovidiu şi 2-0 la Bucureşti. Chiar şi aşa, antrenorul vicecampioanei, Mihai Teja, nu îi subestimează pe elevii lui Gheorghe Hagi.

"Este imprevizibilă, au jucători tineri, jucători cu calitate, cu valoare. Am văzut un joc foarte bun la meciul cu Botoşani, atunci când au avut nevoie au dat tot ce au avut mai bun. Este o echipă care joacă fotbal şi atunci când joci fotbal, rişti. Poţi să iei mai multe goluri, poţi să dai mai multe goluri, poţi să dai mai puţine goluri", a adăugat Teja.

FCSB - Viitorul. Probleme mari de lot pentru "roş-albaştri"

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, nu va putea conta pe patru jucători de bază la meciul cu FC Viitorul, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Este vorba despre fundaşul central Bogdan Planic, mijlocaşii Mihai Pintilii şi Filipe Teixeira şi atacantul Dennis Man. În plus, Marko Momcilovic nu este nici el refăcut după accidentare, a anunţat tehnicianul "roş-albaştrilor".

"Pintilii şi Planic sunt accidentaţi, Teixeira şi Man, suspendaţi, iar Momcilovic nu este 100% fizic", a declarat antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, într-o conferinţă de presă susţinută duminică.

FCSB - Viitorul. Echipa lui Hagi are şansa să se apropie la 3 puncte de FCSB

FCSB a luat startul în play-off cu 25 de puncte, fiind pe locul al doilea, în timp ce Viitorul este a cincea în clasament, cu 19 puncte, astfel că elevii lui Gheorghe Hagi se pot apropia la trei puncte de vicecampioana en titre, în cazul unui succes obţinută luni seară pe Arena Naţională.

"Începem cu meciul din deplasare cu Steaua. Din ce văd aici, avem mai multe deplasări decât meciuri acasă. O să avem multe deplasări, un program foarte greu. Primul meci e cu Steaua, o echipă tehnică, o echipă cu o mai mare experienţă decât noi, cu jucători care au o mai mare experienţă mai mare decât noi. Echipă tehnică, echipă care ştie să joace fotbal, să atace dacă îi dai timp şi spaţiu. Echipă care are jucătopri individual foarte buni. Noi o să încerăm să ne impunem stilul nostru, principiile noastre pe care le avem chiar dacă ştim că va fi foarte greu, vom încerca să ne facem jocul nostru, strategia noastră, să încercăm să ne impunem.

Ăsta a fost mesajul meu echipei: trebuie să avem capacitatea să ne impunem, să ne facem jocul nostru, să avem personalitate şi să mergem la fiecare meci să jucăm la victorie, să încercăm să câştigăm, să marcăm goluri", a declarat Gheorghe Hagi, într-o conferinţă de presă.

FCSB - Viitorul. Gheorghe Hagi, dorit de AS Roma?

Înaintea meciului dintre FCSB şi Viitorul, imediat după eliminarea echipei AS Roma din Liga Campionilor, a apărut informaţia că Gheorghe Hagi ar fi fost dorit pe banca formaţiei din Capitala Italiei, în locul tehnicianului Eusebio Di Francesco. În cele din urmă, locul italianului a fost luat de un compatriot, Claudio Ranieri, iar informaţia legată de Hagi a rămas la stadiul de zvon.

"Roma... Nu mi-ar fi frică, nu mi-ar fi teamă, mi-ar plăcea ca într-o zi să antrenez o echipă de asta mare, care să câştige. Cum e Roma un imperiu, care poate să devină cea mai bună din Europa pentru că spiritul meu e numai acela şi dacă voi avea oportunitate v-am spus-o, dar nu ştiu dacă se va întâmpla, va fi greu. Din România până la Roma drumul e cam lung, noi am cam ieşit puţin de pe piaţă dar vom vedea", a spus Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: fcsbviitorul 

viewscnt
Articole similare