Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Luăm Cupa şi vindem jucători pe milioane, spun oltenii înainte de finala cu Hermannstadt, care va fi duminica la Telekom Sport

VIDEO | Luăm Cupa şi vindem jucători pe milioane, spun oltenii înainte de finala cu Hermannstadt, care va fi duminica la Telekom Sport
Comentarii

Preşedintele Craiovei se laudă că va fi avalanşă de scouteri pe Arena Naţională. Gândurile oltenilor stau doar la finala Cupei. 25 de ani au trecut de la ultimul trofeu câştigat, iar emulaţia din oraş este acum uriaşă.

”A trecut mult timp de când Craiova nu a câştigat vreun trofeu. Echipa, oraşul, clubul merită acest trofeu şi vom încercăm duminică să câştigăm”, a spus Tiago Ferreira.

Gustavo este şi el cu gândul la finală: ”Noi mergem la Bucureşti să facem un meci important”, a spus mijlocaşul Craiovei.

Cei de la CSU Craiova au aflat ca belgienii de la Gent s-au interesat de Mitriţă. ”Este un interes făcut public, dar pe lângă Gent, vor fi multe cluburi prezente, la Bucureşti, pe Naţional Arena”, a spus Marcel Popescu - preşedinte CSU Craiova.

Gheorghe Craioveanu a pus o vorbă bună pentru jucătorii olteni. ”Eu am vorbit la Villarreal pentru Mitriţă, am vorbit pentru Bancu, pentru Mateiu, inclusiv pentru căpitanul atomic, pentru Băluţă”, a afirmat Craioveanu.

CFR Cluj şi-a manifestat intresul pentru Băluţă, însă conducerea Craiovei nu pare dispusă să accepte o astfel de mutare. ”Nu, nu... Să se ducă la alte echipe ”Bursucul” să pescuiască, la noi e imposibil”, a spus Marcel Popescu.

Afla mai multe despre: cupa romanieicraiovahermannstadt,  

viewscnt
Articole similare