Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Luat la întrebări de Pique, Neymar a recunoscut: "A fost îngrozitor. Cel mai urât moment din cariera mea"

VIDEO | Luat la întrebări de Pique, Neymar a recunoscut: "A fost îngrozitor. Cel mai urât moment din cariera mea"
Comentarii

Foşti colegi la FC Barcelona, Pique şi Neymar s-au reîntâlnit cu ocazia unui interviu planificat de site-ul "The Tribune Players". Fundaşul catalanilor a fost reporterul, iar starul lui PSG a răspuns la toate întrebările, chiar şi la cele mai "sensibile".

Cu ocazia acestui interviu, Neymar a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera sa. În 2014, la Cupa Mondială din Brazilia, starul lui PSG a fost lovit cu genunchiul în coloană de columbianul Zuniga, în sferturile de finală. Neymar şi-a încheiat atunci turneul, iar lipsa lui s-a simţit din plin în meciul următor. Brazilia a fost umilită de Germania, 1-7.

"Nu îmi mai simţeam picioarele. Marcelo a încercat să mă ajute şi am văzut că s-a speriat când a văzut că nu îmi pot mişca picioarele. Am început să plâng. La spital am avut veşti bune şi veşti proaste. Vestea proastă a fost că nu mai pot juca la turneul final, vestea bună a fost că am putut merge din nou şi că am putut să-mi continui cariera de fotbalist" , a recunoscut Neymar.

Afla mai multe despre: neymarpiquebraziliacampionatul mondialspaniambappe 

viewscnt
Articole similare