Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lucian Filip a dezvăluit secretul din spatele revenirii spectaculoase a FCSB-ului în Liga 1. "Jucătorii n-au mai fost folosiţi pe alte poziţii"

VIDEO | Lucian Filip a dezvăluit secretul din spatele revenirii spectaculoase a FCSB-ului în Liga 1. "Jucătorii n-au mai fost folosiţi pe alte poziţii"

Fotbal

Comentarii

Lucian Filip este cel mai vechi component al FCSB din actualul lot. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a ajuns la Bucureşti în vara anului 2007, de la Şcoala de Fotbal "Gică Popescu", iar astăzi este jucător de bază în formaţia lui Bogdan Argeş Vintilă.

Revenit după o accidentare gravă ce l-a ţinut departe de gazon, aproximativ patru luni, Lucian Filip poate profita de faptul că Mihai Pintilii a făcut pasul înapoi şi poate fi o rotiţă extrem de importantă în angrenajul echipei. Aşa cum era şi înaintea accidentării. Închizătorul FCSB-ului ştie care a fost secretul revenirii spectaculoase a echipei sale, care a urcat de pe ultimul loc, până pe poziţia a treia, la cinci puncte de locul 1, ocupat de CFR Cluj.
 
"Nu am mai avut parte de accidentări, jucătorii nu au mai fost folosiţi pe alte poziţii, oarecum lucrurile s-au aşezat, am înţeles foarte bine ce vrea antrenorul de la noi şi până la urmă valoarea şi-a spus cuvântul. Normal că şi staff-ul şi-a pus amprenta, doar nu jucam de capul nostru. Mă bucură faptul că jucătorii tineri au prins forţă, au prins încredere, au reuşit să tragă echipa după ei în momentele cheie şi ne dorim să continue şi anul acesta", a declarat Filip.
 
De asemenea, Filip consideră că zvonurile care îl dau pe Gigi Becali ca "antrenor principal" nu afectează echipa, jucătorii fiind conştienţi că doar evoluţiile bune îi vor ţine în "primul 11".
 
"Noi, sincer, nu ne gândim la acest lucru., Fiecare jucător câd vine la Steaua se gândeşte să joace foarte bine pentru că atunci când joci foarte bine nu văd de ce ai ieşi din echipă, e foarte clar. Dacă joci bine şi echipa câştigă, automat eşti titular meciul următor. Tu simţi că face altcineva echipa în afara antrenorului? Noi nu am simţit, nu", a completat Filip.
 
În luna august, înaintea accidentării din meciul cu Mlada Boleslav, Lucian Filip ajunsese la un acord cu ruşii de la Orenburg, însă înţelegerea a căzut imediat după verdictul medicilor. Acum, Filip nu se mai gândeşte la un transfer în afară, cel puţin pentru moment.
 
"Momentan nu mă gândesc, vreau să mai câştig un titlu cu FCSB şi după aceea", a mai spus jucătorul născut la Craiova.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare