Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lucian Filip a vorbit pentru prima dată după ce a fost înjurat de Florinel Coman: "La fotbal nu se vorbeşte cu dumneavoastră"

VIDEO | Lucian Filip a vorbit pentru prima dată după ce a fost înjurat de Florinel Coman: "La fotbal nu se vorbeşte cu dumneavoastră"

FCSB

Comentarii

Lucian Filip a jucat în repriza a doua a meciului de la Piteşti după ce l-a înlocuit pe Junior Morais, avertizat în prima parte a duelului cu Gaz Metan.

Pentru Lucian Filip schimbul de replici cu Florinel Coman din timpul meciului de la Iaşi e de acum istorie. 
 
"Nu ştiu dacă a fost o ceartă, el era supărat, la fotbal se întâmplă, nu se vorbeşte cu dumneavoastră. Şi eu am greşit şi el e un jucător tânăr, trebuie să câştige experienţă să nu le mai repete" a spus Lucian Filip la sfârşitul meciului cu ardelenii.  
 
La fel ca runda trecută, Man şi Tănase au marcat pentru o victorie a vicecampioanei tot cu 2-1. 
 
"Am început mai greu, nu ne-am adaptat imediat la teren, am întâlnit un adversar care îşi merită locul în clasament, dar noi am fost totuşi echipa mai bună. Încercăm să ţinem aproape de CFR, ei joacă foarte bine. Am avut o discuţie cu antrenorul nostru mi-a spus cum vrea să joace, că nu voi intra titular, dar nu este problemă. Şi dacă intram în minutul 90 îmi făceam treaba" a mai spus cel mai vechi component al lotului roş-albastru. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nu stiu daca a fost o cearta, el era suparat la fotbal se intampla , nu se vb cu dumneavaostra 
si eu am gresit si el e un jucator tanar trebuie sa castige experienta sa nu le mai repete 

Afla mai multe despre: lucian filipflorinel coman 

viewscnt
Articole similare