Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lucian Sânmărtean a analizat reuşita naţionalei U21: „O mostră de un fotbal pe care l-au tratat cu respect”

VIDEO | Lucian Sânmărtean a analizat reuşita naţionalei U21: „O mostră de un fotbal pe care l-au tratat cu respect”

Fotbal intern

Comentarii

Lucian Sânmărtean a declarat, marţi seară, după calificarea echipei de tineret la Campionatul European, că este o performanţă extraordinară pe care „tricolorii” o meritau.

„După 20 ani reuşim o performanţă extraordinară, un grup extraordinar, un joc entuziasmant azi, cu un public cald, o calificare meritată şi felicitări băieţilor.

Însemnă foarte mult pentru fotbalul românesc. Avem posibilitatea să arătăm, copilaşii noştri au valoare, au crescut s-au maturizat, iar jocul de azi a fost o mostră de un fotbal pe care l-au tratat cu respect, serios şi ne-am calificat. Felicitări lor şi celor care au grijă de ei”, a spus Lucian Sânmărtean.

Despre meciurile pe care România urmează să le dispute la Euro: „La jocuri foarte bune. Sigur, nu o să mergem să facem act de prezenţă. Avem echipă naţională cu pretenţii, avem jucători care joacă de foarte mult timp, avem calitate şi cred că echipa naţională va juca foarte bine la Euro”, a mai spus fostul internaţional român.

Fiind întrebat dacă se naşte o nouă Generaţie de Aur, fostul număr 10 de la naţională a spus: „Este devreme, cred. Cred că doar rezultatele într-adevăr poate fi una de platină pentru că aia de aur e luată deja titulatura. Arătăm bine, echipa are tonus, are încredere multă şi au valoare şi unii jucători au calitate specială”.

Despre Ianis Hagi: „Mă uit la Ianis şi îl văd pe Hagi. Îmi place mult implicare lui, lăsând la o parte execuţiile frumoase. Implicarea lui. E prezent în joc, arată că poate fi lider la U21”, a încheiat Sânmărtean.

Afla mai multe despre: lucian sanmartean 

viewscnt
Articole similare