Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lucian Sânmărtean, la 39 de ani! Cum driblează "Magicianul" la un an după ce s-a retras. Şi-a serbat ziua pe terenul de fotbal

VIDEO | Lucian Sânmărtean, la 39 de ani! Cum driblează "Magicianul" la un an după ce s-a retras. Şi-a serbat ziua pe terenul de fotbal

Special

Comentarii

Lucian Sânmărtean a împlinit astăzi 39 de ani şi a ales o metodă inedită pentru a-şi sărbători ziua de naştere: a jucat fotbal alături de prieteni şi a impresionat aşa cum o făcea când era încă în activitate. Alături i-au fost nume mari din fotbalul românesc, inclusiv staff-ul echipei naţionale, în frunte cu Cosmin Contra, Jerry Gane şi Adrian Mihalcea.

"E cel mai bine pe terenul de fotbal. Mi-e dor de fotbal şi de asta evenimentele care le facem sunt ca să ne simţim bine împreună, să ne strângem şi să jucăm fotbal.



Da, mă surprinde (n.r. că au venit atâtea nume importante). O să preiau de la părinţii mei şi de la soţia mea un motto pe care îl aveam, în momentul în care care vei reuşi ca om să fii apreciat pe cât ai fost ca fotbalist, înseamnă că ai câştigat ceva în lumea asta. Iar faptul că sunt foarte mulţi din colegii mei actuali de muncă şi mulţi din foştii jucători, cu care am rămas prieten, e o dovadă că am reuşit să fiu apreciat şi să fiu respectat.

Ţin să le mulţumesc că au ales să vină la acest eveniment. Dimineaţă am stat, am lucrat împreună la Federaţie, am analizat... acum ne simţim  un pic bine, ne distrăm, jucăm un pic fotbal, după care mâncarea, îmbrăţişările, cântatul la mulţi ani şi , de mâine, începe o nouă etape. Duminică se strânge echipa mare şi avem nevoie de un rezultat pozitiv
", a declarat Lucian Sânmărtean.

Extrem de apreciat de fanii naţionalei, Sânmărtean a strâns doar 21 de selecţii sub tricolor, devenind o prezenţă constantă abia spre finalul carierei. În prezent, "Magicianul" e manager sportiv al echipelor de juniori şi se pregăteşte să devină antrenor.

"Deocamdată să îmi iau licenţele. Deocamdată sunt licenţiat B, încep uşor, uşor să dau şi de licenţă A şi după aia cine ştie care va fi cursul vieţii mele. Mi-ar place să fiu antrenor, mai învăţ de la ei zi de zi şi cred că mi-ar plăcea să fiu şi antrenor. Dacă va fi sau nu, vom vedea", spune Sânmărtean.

VIDEO - Cum driblează Sânmărtean la 39 de ani

Afla mai multe despre: sanmartean 

viewscnt
Articole similare