Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ludogoreţ, victorie clară în derby-ul cu Levski. Cosmin Moţi, printre marcatori. Bulgarii au primit titlul de campioană

VIDEO | Ludogoreţ, victorie clară în derby-ul cu Levski. Cosmin Moţi, printre marcatori. Bulgarii au primit titlul de campioanăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Fundaşul central român Cosmin Moţi a deschis scorul pentru Ludogoreţ Razgrad, în derby-ul cu Levski Sofia, într-o partidă din etapa a 30-a din campionatul Bulgariei.

UPDATE | Ludogoreţ a obţinut o victorie clară în derby-ul cu Levski Sofia. Pe lângă Moţi, au mai marcat Tchibota şi Biton. Dragoş Grigore a fost doar rezervă, în timp ce Claudiu Keşeru este accidentat. 

Razgradul se pregăteşte de sărbătoare, iar Cosmin Moţi este omul potrivit pentru a da tonul. A deschis scorul pentru Ludogoreţ în derby-ul cu Levski Sofia, în minutul 25, din lovitură de la 11 metri, şi îl despart 45 de minute de un nou moment de glorie. Ludogoreţ va primi al 9-lea trofeu de campioană din ultimii 9 ani.

Pentru Cosmin Moţi, titular şi marcator, este al 8-lea. Dragoş Grigore este rezervă la Ludogoreţ şi va obţine al doilea titlu de campion în Bulgaria. Cel de-al treilea român, Claudiu Keşeru, este nerefăcut după operaţie şi va lipsi încă 7-10 zile. Atacantul va obţine al 5-lea titlu cu Ludogoreţ.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare