Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Luka Modric campion şi în afara terenului. Ce gest impresionant a făcut starul Croaţiei!

VIDEO | Luka Modric campion şi în afara terenului. Ce gest impresionant a făcut starul Croaţiei!
Comentarii

Chiar dacă au pierdut finala Mondialului din Rusia în faţa Franţei, cei 23 de fotbalişti croaţi au fost întâmpinaţi de peste 500.000 de fani la Zagreb, fani care le-au făcut o primire senzaţională. La eveniment, Luka Modric a făcut un gest remarcabil, care demonstrează ca starul croat este un mare campion nu doar pe terenul de joc.

Un procent de 12% din populaţia Croaţiei a ieşit pe străzi pentru a-şi întâmpina favoriţii, iar Luka Modric, cel mai bun jucător de la turneul final, a primit aplauze şi urale, minute în şir. Starul lui Real Madrid n-a fost eroul croaţilor doar pe teren, pentru că la sărbătoarea de acasă, din Croaţia, Modric a devenit erou şi altfel.

Potrivit CBSsports, mijlocaşul lui Real Madrid a fost informat că un băiat cu sindrom down voia "să bată cuba cu el", Luka fiind fotbalistul său preferat.

 

 

Modric, nu doar că i-a îndeplinit copilului dorinţa, însă l-a adus pe acesta pe scenă, acolo unde întreaga echipă a Croaţiei a sărbătorit alături de el. Un moment de neuitat pentru băiat, care arată într-adevăr că Luka Modric e un campion şi dincolo de terenul de fotbal. 

 

 

 

Afla mai multe despre: luka modriccroatia 

viewscnt
Articole similare