Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lukaku, anihilat pe Meazza de fanii lui Inter! Belgianul a fost invizibil, iar nerazzurrii au învins-o pe Roma. Napoli şi Milan, meci fabulos pe Maradona

VIDEO | Lukaku, anihilat pe Meazza de fanii lui Inter! Belgianul a fost invizibil, iar nerazzurrii au învins-o pe Roma. Napoli şi Milan, meci fabulos pe Maradona

Serie A

Comentarii

ZIua de duminică a etapei cu numărul 10 din Serie A nu i-a dezamăgit pe iubitorii fotbalului italian.

Internazionale 1-0 Roma

Inter îşi continuă drumul spre un nou Scudetto. A învins-o la limită pe teren propriu pe AS Roma. Calhanoglou şi-a încercat norocul de la distanţă, dar a luat la ţintă transversala. Thuram a trecut şi el pe lângă gol. Rui Patricio a respins cu piciorul.

Roma a ieşit la joc în repriza secundă.  Cristante a reluat periculos cu capul, dar  Sommer a fost la post. Interul a dat în cele din urmă golul decisiv. Di Marco i-a pus mingea pe tavă lui Thuram, care nu a mai ratat.

Carlos Augusto putea înscrie golul etapei, dar transversala s-a opus din nou. Inter rămâne lider în Serie A, cu 25 de puncte în 10 meciuri.

Napoli 2-2 Milan

Băieţii lui Pioli au început ca din tun. Giroud a deschis scorul cu o execuţie marcă înregistrată. L-a învins pe Meret cu o lovitură de cap. Servit perfect de Calabria, francezul a trimis din nou imparabil cu capul şi a făcut dubla.

Gazdele au explodat după pauză. Politano a redus din diferenţă, după o fază creată pe cont propriu.  Raspadori a înscris cel mai frumos gol al meciului. A executat perfect o lovitură liberă, prin care a restabilit egalitatea. Ritmul s-a mai domolit în final, iar meciul s-a încheiat 2-2.

Milan este pe trei, la un punct de Juventus şi la trei în spatele lui Inter. Napoli a urcat pe patru.

Cagliari 4-3 Udinese

Deşi experţii anticipau un meci închis, cu puţine goluri, cele două nou-promovate au făcut spectacol. Frosinone, supriza plăcută a sezonului, a deschis scorul pe Unipol Domus în minutul 23, graţie reuşitei semnate de argentinianul Matias Soule. Şapte minute mai târziu, echipa pregătită de Claudiu Ranieri a ratat un penalty prin experimentatul Marco Mancosu, iar lucrurile păreau să meargă doar în favoarea oaspeţilor, atunci când Soule a realizat dubla cu opt minute înainte de pauză.

Marco Brescianini, fostul jucător al lui AC Milan, a majorat diferenţa la 0-3 în minutul 49, şi părea că singura problemă este cea a scorului. Cu toate acestea, Cagliari a reuşit ”imposibilul”. În decurs de doar patru minute (72, 76), Oristanio şi Makoumbou au marcat pentru gruparea rossoblu, iar trupa lui Ranieri a început să spere. 

În al patrulea minut de prelungire, veteranul Leonardo Pavaletti a egalat la trei, iar trei minute mai târziu a transformat nebunia în isterie, cu reuşita de 4-3. Golul său a aruncat în aer tribunele de pe Unipol Domus, iar Caglairi a obţinut trei puncte vitale.

S-a terminat Cagliari 4-3 Frosinone, dar echipa lui Ranieri rămâne în zona nisipiurilor mişcătoare, cu şase puncte. Frosinone este pe 12, cu 12 puncte.

Monza 1-1 Udinese

Udinese rămâne fără victorie în Italia, dar a obţinut o remiză în deplasarea de la Monza. Pentru friulani a marcat Lorenzo Lucca, deşi lombzarii au deschis scorul prin Colpani în minutul 27.

Afla mai multe despre: as romainter milanoac milannapoli 

viewscnt
Articole similare