Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Luna de miere s-a terminat. Bogdan Andone l-a atacat pe Becali: "Da, mă deranjează"

VIDEO | Luna de miere s-a terminat. Bogdan Andone l-a atacat pe Becali: "Da, mă deranjează"

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut primul pas greşit în acest sezon, remizând cu Sepsi, 0-0, în a doua etapă din Liga 1, iar Bogdan Andone are primele reproşuri pentru cel care l-a instalat în urmă cu mai bine de o lună pe banca "roş-albaştrilor".

FCSB are probleme cu accidentările şi Andone se plânge de faptul că nu prea are soluţii, având în vedere că trebuie să joace şi din trei în trei zile: "Practic nu aveam solutii, Moutinho si Salomao sunt de mai putin de o saptamana. Pregatirea lor este la 50-60%. Nu au ritm de joc, sunt predispusi la accidentari, nu au suflu. De aceea l-am bagat doar 20 de minute pe final (pe Salomao), incerc sa-i dau minute, sa se puna la punct cu pregatirea fizica. Singura solutie era Oaida care chiar daca nu a mai jucat pana acum pe acea pozitie, acum a facut-o bine, a muncit bine", a declarat antrenorul în conferinţa de presă de la finalul partidei cu Sepsi. 

Nemulţumirea antrenorului pentru patron vine după ce acesta a renunţat la doi jucători: "Cu siguranta, da (n.r. - ma deranjeaza ca Ion si Dumitru au fost imprumutati la Clinceni). Astazi daca ar fi fost la echipa ar fi jucat titulari, ambii", a mai spus el. 

Robert Ion şi Cristian Dumitru, doi tineri din lotul FCSB, au fost cedaţi sub formă de împrumut la Academica Clinceni. Dumitru chiar a marcat în meciul retur cu Milsami Orhei, din primul tur al UEFA Europa League. 

Afla mai multe despre: bogdan andonegigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare