Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lupta pentru promovare continuă. Petrolul Ploieşti s-a reunit: ”Avem restanţe faţă de publicul ploieştean”

VIDEO | Lupta pentru promovare continuă. Petrolul Ploieşti s-a reunit: ”Avem restanţe faţă de publicul ploieştean”

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti a sunat adunarea. Formaţia ploieşteană s-a reunit marţi şi pleacă în cursa pentru obţinerea promovării în Liga 1.

La reunirea de marţi de la stadionul Ilie Oană au sosit şi fanii ploieşteni: ”În aceste 6 luni ne-am dat seama că suntem restanţieri faţă de publicul ploieştean. Nu cred că am practicat fotbalul dorit de petrolişti, de aceea în a doua parte a sezonului va trebui să ne ridicăm la nivelul aşteptat de suporteri. Avem suporteri minunaţi deosebiţi care au venit la fiecare joc acasă şi în deplasare, iar aşteptările au fost destul de mari şi noi i-am dezamăgit mult în tur. Eu tot timpul când intru în cabină le zic vedeţi că nouă ni se spune lupii galbeni. Şi când mergem acasă sau în deplasară trebuie să muşcăm din adversar ceea ce nu s-a întâmplat în prea multe meciuri” a declarat antrenorul Mugur Cornăţeanu.

Ploieştenii vor conta, în sezonul de primăvară, şi pe Robert Moldoveanu (atacant, 19 ani, Dinamo Bucureşti), Florin Borţa (atacant, 19 ani, Universitatea Craiova) şi Ianoş Brînză (portar, 20 ani, FC Botoşani), cu toţii fiind împrumutaţi, de la cluburile de care aparţin, până la finalul stagiunii în curs.

Florin Borţa este optimist înainte de reluarea campionatului şi reafirmă obiectivul principal al formaţiei sale: ”Sper să promovăm în Liga I, să îmi ajut echipa, să joc cât mai bine şi să fiu sănătos. Trebuie să mă impun, să joc cât mai bine, să ajut echipa să promovăm”.

Petrolul e pe 3 în clasamentul Ligii a doua cu 45 de puncte, la egalitate cu locul 2, Academica Clinceni şi la un singur punct de primul loc ocupat de Sportul Snagov. Campionatul se reia pentru formaţia ploieşteană cu un meci la Târgu Jiu, împotriva echipei de pe locul 10, Pandurii. 

Afla mai multe despre: petrolul ploieştireunire petrolulliga 2 

viewscnt
Articole similare