Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "M-a impresionat!". Urmează transferul în străinătate? Panduru, doar cuvinte de laudă pentru Alibec: "Face lucruri pe care nu le-am mai văzut în campionatul nostru!"

VIDEO | "M-a impresionat!". Urmează transferul în străinătate? Panduru, doar cuvinte de laudă pentru Alibec: "Face lucruri pe care nu le-am mai văzut în campionatul nostru!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec (28 de ani) e într-un reviriment continuu de formă la Astra, formaţie cu care a ajuns pe primul loc în Liga 1. Atacantul marchează şi oferă pase de gol pe bandă rulantă în ultimele săptămâni, iar Basarab Panduru (49 de ani) s-a declarat impresionat de progresul făcut de Alibec. După o experienţă mai mult nefastă la FCSB, Alibec redevine atacantul letal care a ajutat-o pe Astra să ia titlul în 2016.

Expertul Telekom Sport, Barasab Panduru, spune că prestaţia lui Alibec din meciul cu U Craiova i-a adus aminte de meciul Sporting Lisabona - FCSB, în care Alibec a evoluat poate cel mai bine din întreaga sa aventură la viceampioana României. Panduru este surprins şi de viteza pe care o dezvoltă mai nou Alibec.

"Pandi" spune că Alibec face lucruri pe care nu le-a mai văzut de mult la un atacant din campionatul României: "Chiar m-a impresionat la meciul ăsta şi mi-am adus aminte, vorbeam cu voi, mi-am adus aminte de meciul de la Sporting, când el era la FCSB şi a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale lui.

Deci ce am văzut la meciul ăsta la Alibec, de mult nu am mai văzut la un jucător în campionatul nostru. Viteza asta în care el preia o minge, adversarul este la patru metri în spatele lui, aleargă din toate puterile, el conduce mingea şi distanţa rămâne mereu aceeaşi. În momentul când împinge, lasă brazda în spate şi pleacă cu şi mai mare viteză. M-a impresionat la meciul ăsta şi îţi spun că dacă el, dacă... Deşi meciul ăsta, sper să nu îmi aduc aminte de el cum îmi aduc aminte de meciul cu Sporting.



Dar dacă el continuă să facă, poate nu neapărat 20 de meciuri, dar 10-12 meciuri pe campionat de maniera asta... Altele la bune, dar nu chiar aşa, atunci o să fiu mult mai atent la Alibec. O viteză pe care de mult nu am mai văzut-o şi nici nu am mai crezut că o are, sincer să fiu"
, a spus Barasab Panduru, în direct la Telekom Sport 1.



Denis Alibec a jucat 13 meciuri în acest sezon la Astra, în toate competiţiile, a marcat de şase ori şi a livrat şase pase de gol.

Afla mai multe despre: denis alibecbasarab panduruliga 1astra 

viewscnt
Articole similare