Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”M-am urcat pe un gard!” Niculescu nu s-a odihnit după despărţirea de Dinamo. ”Am urmărit antrenamente, în special în Italia”

VIDEO | ”M-am urcat pe un gard!” Niculescu nu s-a odihnit după despărţirea de Dinamo. ”Am urmărit antrenamente, în special în Italia”

Fotbal

Comentarii

Claudiu Niculescu nu a avut linişte după despărţirea de Dinamo. Fan declarat al lui Juventus Torino, antrenorul de 42 de ani a mers în Italia să fure meserie.

”Am fost plecat în aceste două luni şi jumătate pe afară, am urmărit antrenamente, în special în Italia. La ce echipe nu pot să spun pentru că au fost şi antrenamente pe care le-am urmărit fără acord, m-am urcat pe un gard. Glumesc!”, a spus Claudiu Niculescu. Fiind înbrebat dacă a asistat şi la anternametele celor de la Juventus, acesta a răspuns: ”Nu, e greu să intri acolo, e foarte greu. Allegri nu permite nimănui să îi urmărească antrenamentele”. 

Fostul antenor al lui 'câinilor' susţine că a fost ofertat de mai multe cluburi, dar deocamdată nu este dispus să-şi pună semnătura pe un nou contract fără a-şi lua măsuri de precauţie, pentru ca situaţia de la Dinamo să nu se mai repete. ”Am mai şi discutat cu câteva echipe în această perioadă. Şi de aici, dar şi de afară. Nu ne-am pus de acord asupra contractului şi deocamdata aştept”, a mai spus Niculescu.

Afla mai multe despre: claudiu niculescuantrenamente,  

viewscnt
Articole similare