Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Mă bucur că am rămas şi se vede că, încet, încet, arătăm ca o echipă adevărată!" Reacţia Cristinei Neagu după victoria CSM-ului cu Ferencvaros: "Presiunea era pe noi"

VIDEO | "Mă bucur că am rămas şi se vede că, încet, încet, arătăm ca o echipă adevărată!" Reacţia Cristinei Neagu după victoria CSM-ului cu Ferencvaros: "Presiunea era pe noi"

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu (31 de ani) a reacţionat prima la finalul victoriei obţinute de CSM Bucureşti contra maghiarelor de la Ferencvaros, 27-23, şi a spus că se bucură de această victorie importantă care le duce pe "Tigroaice" într-o poziţie de calificare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Cea mai importantă handbalistă de la CSM s-a declarat bucuroasă că a ales să rămână la Bucureşti.

"A fost un meci foarte greu, aşa cum ne aşteptam să fie. Presiunea era pe noi, trebuia să câştigăm acasă. Mă bucur că am câştigat, mă bucur că aproape ne-am asigurat o poziţie care să ne ducă în sferturi", a spus Cristina Neagu, la finalul partidei, la Telekom Sport.

În ceea ce priveşte prelungirea contractului cu CSM, Neagu a spus: "Nu am stat foarte mult pe gânduri, am vorbit despre prelungirea contractului încă de la revenire. Mă bucur că rămân în continuare, cred în această echipă, cred că putem forma o echipă care să se bată din nou la Liga Campionilor.

Mă bucur că am rămas şi se vede că încet, încet arătăm ca o echipă adevărată. Şi sper din tot sufletul să fim sănătoase, să nu mai avem parte de accidentări, pentru că eu cred că această echipă poate ajunge departe şi în acest sezon.



Echipa nu stă niciodată într-o singură jucătoare. Portarul e foarte important, apărarea e foarte importantă şi fiecare jucătoare din echipă e la fel de importantă. Eu sunt bucuroasă că îmi fac treaba, sunt în formă şi îmi doresc să fiu în continuare, pentru că doresc să îmi ajut echipa"
, a mai spus Neagu.

Neagu nu se gândeşte încă la Final Four şi vrea să ia totul pas cu pas: "Deocamdată să ajungem în sferturi, vedem pe cine vom întâlni acolo şi vom vedea dacă putem ajunge şi în Final Four. Bineînţeles că ne dorim foarte tare acest lucru, dar cred că luna mai este foarte departe", a conchis handbalista.

CSM a mai făcut un pas important pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor. A câştigat returul cu Ferencvaros, scor 27 la 24. A fost şi o revansă pentru vicecampiona României, care pierduse prima mansă din Ungaria la zece goluri diferenţă. Neagu a fost din nou cea mai bună marcatoare a CSM-ului, cu 8 goluri.  

"Tigroaicele" au acumulat 9 puncte şi mai au de jucat încă două meciuri în grupele principale. Următorul va fi pe 1 martie, la Metz.

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare