Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Mă vedeţi bătrân?". Replică savuroasă a lui Contra pentru criticii săi

VIDEO | "Mă vedeţi bătrân?". Replică savuroasă a lui Contra pentru criticii săi

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra e de neclintit înaintea meciului România - Norvegia. Selecţionerul le-a răspuns celor care au criticat din nou jocul tricolorilor.

Pe tabela de marcaj, România a dominat categoric reprezentativa Insulelor Feroe. Victoria cu selecţionata nordică obţinută la scor de neprezentare nu a fost lăudată de toţi cei din fotbalul românesc. 

Tricolorii au avut nevoie de 75 de minute pentru a deschide scorul şi a se impune în cele din urmă cu 3-0. Montat pentru meciul decisiv cu Norvegia, Cosmin Contra a venit cu replica pentru critici.

"Când nu sunt criticat eu? Contează rezultatul şi contează că echipa a avut o atitudine bună. Nimeni nu a vorbit despre această atitudine a jucătorilor, nimeni nu a vorbit că în niciun moment nu s-au dat bătuţi şi au insistat cu atacul pe poarta adversă. Ce contează că dăm gol în minutul 1, 80 sau 90? 

Până la urmă e 3-0 şi eu sunt foarte mulţumit de băieţi de doi ani de zile. I-am felicitat de fiecare dată, nu am nimic să le reproşez. În toată această campanie, în niciun moment nu am avut şansa de a scoate un rezultat pozitiv, la niciun meci, indiferent dacă am jucat mai bine sau mai puţin bine. 

Am avut şansa să avem rezultat pozitiv inclusiv în Suedia, inclusiv cu Spania acasă. Pentru asta nu am cum să nu fiu foarte mulţumit de aceşti băieţi minunaţi. 

Criticile vor exista şi există în lumea fotbalului, mâine indiferent de rezultat vor exista critici. Dacă vom câştiga, sigur vor exista critici. Dacă mâine vom câştiga cu 1-0 şi jucăm prost aş fi cel mai fericit. 

(Cât aţi îmbătrânit în aceşti doi ani de când sunteţi selecţioner?)
Mă vedeţi bătrân? Aşa am albit? 

De ce insistăm pe critici? La fiecare întrebare există critici. Hai să avem ceva pozitiv, să avem încredere în băieţi, să le transmitem energia pozitivă, nu energia negativă. De ce vorbim despre lucrurile negative când trebuie să le transmitem băieţilor pozitivitate?", a declarat Cosmin Contra la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Norvegia. 

Afla mai multe despre: contraromaniacriticiferoenorvegia 

viewscnt
Articole similare