Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „Madrid a slăbit foarte mult!” Cum s-a văzut El Clasico din tribună. Popescu: „Barca şi-a găsit cadenţa, joacă bine”

VIDEO | „Madrid a slăbit foarte mult!” Cum s-a văzut El Clasico din tribună. Popescu: „Barca şi-a găsit cadenţa, joacă bine”

Premier League

Comentarii

Formaţia FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Spaniei, în care Luis Suarez a înscris trei goluri, unul dintr-un penalti acordat după consultarea VAR.

Gheorghe Popescu a vorbit la Telekom Sport despre victoria Barcelonei în faţa lui Real Madrid şi a analizat evoluţia celor două echipe.

„La început era o atmosfera reţinută pentru că Barca juca fără Messi. Chiar dacă miercuri au făcut o partidă bună şi au câştigat contra lui Inter. Madrid era o echipă rănită, care venea cu ultima şansă de a salva antrenorul. Barcelona a început foarte bine. Cred că a avut o aşezare foarte inspirată şi au reuşit să iasă din pressingul pe care Madrid îl pregătiseră. I-au avut pe Rafinha şi Coutinho care au coborât bine între linii şi aşa au ieşit din pressingul pregătit de Madrid. Au marcat primul gol, s-au descătuşat, a venit şi golul doi şi cred că Barca a făcut un meci foarte bun şi au dat un semnal pe care toată lumea îl comenta că Barcelona fără Messi e o echipă anonima. Au reuşit un meci foarte bun, două victorii importante în patru zile fără Messi, ceea ce dovedeşte că Barca şi fără Messi e puternică.

Madrid trece printr-o perioadă delicată. Odată cu plecarea lui Zidane, a lui Cristiano, Madrid a slăbit foarte mult. Toată lumea se aşteaptă să aducă jucători sau un jucător important, care să-l înlocuiască pe ronaldo, n-au făcut-o. Au schimbat antrenorul cu scandalul care a fost, au început campionatul foarte prost, UCL, iar nu-şi găsesc cadenţa. E un început foarte prost pentru Real Madrid, început care îi convine Barcelonei, care de asemenea nu are un început foarte bun cu cele două semieşecuri cu cele două eşescuri cu echipe slab cotate în liga spaniolă, dar odată cu victoria de la Tottenham, Barca a intrat pe un făgaş foarte bun”, a spus Gheorghe Popescu la Telekom Sport.

Despre Suarez: „E într-o revenire de formă pentru că nici el n-a început bine campionatul. A marcat în ultimele meciuri foarte multe goluri. Ceea ce e important e că Barca şi-a găsit cadenţa, joacă bine, marchează goluri, câştigă”.

Fiind întrebat dacă a apucat să le transmită mesaje prietenilor care ţin cu cele două echipe, Popescu a răspuns: „Acum o să o fac. Am lăsat să se răcească un pic atmosfera şi le dau acum mesaj. Prietenii mei cei mai buni ţin cu Madrid”. E vreunul din Generaţia de Aur care era fan convins al Madridului? „Nu, nu. S-ar putea să fie. Habar nu am. Stelică e de al meu” (n.r. - este fan Barcelona) Hagi cu cine ţine? Real sau Barca? „Jumătate - jumătate. E diplomat”, a spus Gheorghe Popescu.

Gheorghe Hagi declara şi el în cadrul emisiunii Top Interviuri că nu poate alege între cele două echipe: „Am dat gol de la jumătate la amândouă, am jucat doi ani la una, doi ani la alta, sunt amândouă în inima mea, onoare că am fost la ei”.

Afla mai multe despre: la ligabarcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare